Szüreti mulatság volt az ófalusi óvodában

Szüreti mulatságot tartottak hétvégén a Kincses Óvoda Ófalusi Tagóvodájában. A hagyományos családi napon ez alkalommal is játékos foglalkozásokkal, előadással, mustkóstolóval és finom ebéddel várták a gyerekeket és szüleiket.

Hasonló tartalmaink:

A hagyományoknak megfelelően az idei szüreti mulatságra is 2-3 fürt szőlő volt a belépő, amiből aztán mustot készítettek. A rendezvény nemcsak a hagyományok ápolására jó, hanem ilyenkor lehetőségük van a szülőknek, nagyszülőknek és az óvónőknek egymással kötetlenül beszélgetni, barátkozni. A mulatságon részt vehettek a már elballagott óvodások és a szülők is.

Pócsiné Sivák Erzsébet, az Ófalusi Tagóvoda vezetője az ÉrdMost.hu-nak elmondta, hogy a gyerekek mindig nagy örömmel vesznek részt az ehhez hasonló nyílt napokon és az adott eseményhez kapcsolódó foglalkozásokon. 13 évvel ezelőtt indították útjára az Ófalusi Tagóvodában a szüreti mulatság hagyományait felidéző családi napot.A rendezvényen a gyerekek kézműves foglalkozásokon és játékos vetélkedőkön is részt vehettek.

Címkék