Bronz a Deltától

Harmadik helyen zárta a Delta RSE Érd gyermek korosztályú egysége a Tatabányán lezajlott Nemes József Emléktornát. A felnőtt NB II-es együttesben a debütáló két fiatal sem tudta segíteni Dömötör-Mátrai Beáta csapatát.

Hasonló tartalmaink:

A tatabányai viadalon a csoportmérkőzések során az érdiek a Budaörsi DSE-t és a Szombathelyi Sportiskolát is 2:0-ra verték, majd a keresztjátékban a házigazda Tatabánya elleni mérkőzést is szettveszteség nélkül teljesítették. Az elődöntőben azonban a Vasas felülmúlta az érdieket, akik a bronzcsatában háromjátszmás győzelmet arattak az MTK Budapest felett (2:1), így harmadik helyen zárták az először megrendezett Nemes József Emléktornát.

A Delta felnőtt együttese az NB II Közép csoportjának hetedik körében sima, háromszettes vereséget szenvedett hazai pályán a HÉP-Röpke alakulata ellen. A találkozón két újoncot is avatott a házigazda, hiszen Jakab Boglárka és Darvas Hanna is első ízben lépett pályára a másodosztályú felnőtt alakulatban.

A Delta hét mérkőzés alatt egy győzelemmel és hat vereséggel áll a másodosztályban.

Az érdi együttes viszont ismét hazai környezetben játszik, hiszen a pályaválasztói jog felcserélése miatt november 12-én, vasárnap 15 órakor a Közgáz SC ellen lép pályára Dömötör-Mátrai Beáta csapata a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában.

Női röplabda NB II, Közép csoport, 7. forduló
Delta RSE Érd–HÉP Röpke SE 0–3 (–15, –11, –16)

Az érdi röplabdázók fiúk serdülő együttese is pályára lépett a hétvégén. A csapat a Leányfalun rendezett felkészülési tornán két győzelmet aratott, hiszen a Pénzügyőr SE és a Dunakanyar SE együttesei elleni párharcokat is sikerrel vették, így hibátlan teljesítménnyel zárták a versenyt.

Címkék