Nyitva van az aranykapu, csak bújjatok rajta…

Közeleg a pillanat, amikor a nyolcadikos diákoknak dönteniük kell, hogy jövő szeptembertől hol szeretnék folytatni a tanulmányaikat. A választást megkönnyítendő az érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium idén is nyílt nappal várta az érdeklődő fiatalokat.

Hasonló tartalmaink:

Az egykoron általános iskolaként működő Gárdonyi gimnáziummá válása óta egyre ismertebb és népszerűbb az érdi és környékbeli fiatalság körében, így valószínűleg most sem lesz gond megtölteni tanulókkal a jövő ősztől induló két középiskolai osztályt. A kedden megtartott nyílt napon először az intézmény igazgatója illetve diákjai mutatták be az iskolát, majd, akinek kedve volt, akár egy-egy tanórára beülve is ismerkedhetett a középiskola hangulatával.

Mint elhangzott, a gimnázium ezúttal is egy idegen nyelvi valamint egy sportosztályt kíván indítani. Az igazgatónő elmondta, a Gárdonyit elsősorban azoknak a gyerekeknek ajánlja, akik már most valószínűsítik, hogy az érettségi után a felsőoktatásban folytatják.

Idén december 8-a a középiskolai központi felvételire való jelentkezés dátuma, s mivel a Gárdonyi is -  többek közt – ennek eredménye alapján veszi fel vagy épp utasítja el a diákokat, így a tanulóknak mindössze néhány hetük maradt eldönteni, hogy az érdi gimnáziumot válasszák.

 

Címkék