Kincskereső a Marianumban

Az idei tanévben is megrendezi hagyományos iskolába hívogató rendezvényeit a Marianum Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola. Szombaton tartják az első foglalkozást, amelyen nemcsak az ovisokat és szüleiket látják vendégül, hanem a Mikulást is.

Hasonló tartalmaink:

Az iskola kincset rejt a gyerekeknek és kincset talál a gyerekekben mottóval rendezi meg idén is iskolahívogató foglalkozásait a Marianum iskola. Ezek az alkalmak lehetőséget teremtenek arra, hogy a gyermekek megismerkedjenek az iskola katolikus, keresztény légkörével, hangulatával. Amíg a gyerekek játékos foglalkozásainkon vesznek részt, a szülők tájékoztatást kapnak az intézmény nevelő-oktató munkájáról és hitéleti tevékenységükről.

Az első – mikulásváró – foglalkozást december 2-án, 9-11 óráig tartják, a másodikra január 13-án, szintén délelőtt 9-11 óra között kerül sor, a harmadikat pedig február 24-én rendezik (9-től 11-ig).

Az iskola nyílt napját március 20-án, 8-tól 12 óráig tartják, jelentkezni pedig április 11-12-én 14 és 17 óra között lehet.

Az intézmény kéri azokat, akik gyermekükkel szeretnének részt venni foglalkozásaikon, jelezzék a titkarsag@marianum.hu címen. További információk az iskoláról itt olvashatók.

 

Címkék