Aquatic Kupa – ötödször! Mikulás napi tekerés!

Immár ötödik alkalommal rendezi meg az Aquatic Szinkronúszó Egyesület az ÉRD Arénában saját versenyét, az Aquatic Kupát, míg az Érd Körbe Egyesület ismét szervez Mikulás napi kerékpározást.

Hasonló tartalmaink:

SZINKRONÚSZÁS

December elsején és másodikán az ÉRD Aréna uszodájában rendezik meg az Aquatic Kupát. A kétnapos verseny első napján a kötelező gyakorlatoké a főszerep 15 órától, míg december másodikán a mini szólók, párosok és csapatok mérik össze tudásukat.

Részletes program itt! 

SZABADIDŐ

Télen is lehet biciklizni! Ezúttal is megrendezi az Érd Körbe Egyesület a Mikulás napi kerékpáros túráját. Az eseményre ezúttal december 3-án, 9.30-tól kerül sor (ekkor van a gyülekező), s tíz kilométeres kört lehet megtenni a Főtérről Ófalu irányában és vissza.

LABDARÚGÁS

A labdarúgó NB II-ben még két fordulót rendeznek. A másodosztály huszadik fordulójában a Budaörs a Gyirmót FC Győr vendégeként lép pályára.

Merkantil Bank Liga NB II, 20. forduló
12.03., 15.00:
Gyirmót FC Győr–Budaörs

KOSÁRLABDA

A tavalyi bajnok érkezik. A férfi kosárlabda NB II (harmadosztály) Nyugati csoportjának nyolcadik körében a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában a tavalyi bajnok Ricsilla Sport együttesét látja vendégül december 3-án, 16 órakor a BKG-VGM DSE.

Férfi kosárlabda NB II, Nyugati csoport, 8. forduló
12.03., 16.00:
BKG-VMG DSE–Ricsilla Sport

RÖPLABDA

A Delta RSE Érd felnőtt NB II-es csapata a másodosztály Közép csoportjának tizenegyedik fordulójában Szegeden vendégeskedik szombaton 15 órakor.

Női röplabda NB II, Közép csoport, 11. forduló
12.02., 15.00:
Szeged RSE–Delta RSE Érd

 

Címkék