Hiába a két szoros játszma

Ugyan két szettben is megszorongatta a Szeged RSE-t, de végül 3:0-s vereséget szenvedett a női röplabda NB II Közép csoportjának 11. fordulójában a Delta RSE Érd felnőtt együttese.

Hasonló tartalmaink:

Jól kezdte a szegedi mérkőzést az érdi csapat, hiszen eredményes támadásokkal előnybe került, de a szett végére elfogyott a különbség, ezt pedig a hazaiak kihasználták, fordítottak és 25:20-ra nyerték az első játszmát.

A második szett is hasonlóan szorosan alakult, a Csongrád megyeiek több alkalommal is elléptek két-három ponttal, de Dömötör-Mátrai Beáta lányai rendre felzárkóztak, viszont egyenlíteni nem tudtak, így ugyan minimális különbséggel, 26:24-re hozta a második felvonást is a Tisza-parti csapat.

A harmadik játékrész pedig mindent eldöntött, az érdiek nem tudták tartani a lépést a mérkőzést irányító Szegeddel, amely az utolsó felvonást nyolc ponttal, a mérkőzést pedig 3:0-s szettaránnyal nyerte meg.

Az érdi csapat december 9-én, 11 órakor az NB II Közép csoportjának 12. fordulójában a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában a Tatai AC-SZESE-t fogadja.

Női röplabda NB II, Közép csoport, 11. forduló
Szeged RSE–Delta RSE Érd 3:0 (20, 24, 17)

Címkék