Hibátlan vasárnap

Ismét vereséget szenvedett a női röplabda NB II Közép csoportjában a Delta RSE Érd felnőtt együttese. Ellenben az U15-ös lányok hibátlanul zárták, miután az Országos Gyermek Bajnokság fordulóján mindhárom meccsüket megnyerték.

Hasonló tartalmaink:

A pályaválasztói jog felcserélése miatt csak papíron volt hazai pályán a Delta RSE Érd a Közgáz SC ellen, amelytől három szettben kapott ki, miután az első játszmát nyolc, a második és harmadik felvonást öt-öt ponttal vesztették el Dömötör-Mátrai Beáta lányai.

– A vereség ellenére elégedett vagyok a csapattal, mert nagyon sok jó dolgot láttam vissza abból, amiket edzésen gyakorlunk. Fontos feladatunk, hogy a ki nem kényszerített hibákat lecsökkentsük minél jobban és akkor meglesznek a győzelmek is! – értékelt a deltarse.hu-n Dömötör-Mátrai Beáta, a csapat vezetőedzője.

Női röplabda NB II, Közép csoport, 16. forduló
Delta RSE Érd–Közgáz SC 0:3 (–17, –20, –20)

Vasárnap az Országos Gyermek Bajnokság aktuális fordulóján az MTK otthonában vendégeskedtek az U15-ös érdiek, akikre három mérkőzés várt. Előbb a házigazda ellen ugyan nyolc ponttal is vezettek a vendégek, de a fővárosi kék-fehérek megfordították és megnyerték az első játszmát, ám a következő két szettben győztek az érdiek, így 2:1-es sikerrel kezdték a fordulót. A második mérkőzésen a Szeged ellen könnyed, 3:0-s győzelmet arattak az érdiek, majd az utolsó találkozón, a Kaposvár ellen is három szettben nyert a Delta, így hibátlan mérleggel zárta a tornát.

Címkék