Tizenheten az Eb-n!

Március 8. és 11. között Budapesten rendezik a tradicionális shaolin wushu első Európa-bajnokságát, melyen az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatikai SE tizenhét versenyzője harminckét kategóriában indul.

Hasonló tartalmaink:

A budapesti MOM Sportközpontban megrendezésre kerülő viadalra harminc országból érkeznek versenyzők. Egy nemzetből pedig legfeljebb kétszáz sportoló indulhat.

Az érdiek összesen tizenöt pusztakezes, nyolc rövidfegyveres, kilenc hosszúfegyveres és egy küzdelmi kategóriában indulnak a kontinensviadalon.

Veres Mátyás, Nagy Márk, Mák Attila, Bogó Rebeka, Varga Levente, Varga Zsombor és Müller Hargita mindhárom versenyszámban elindul, míg Bereczki András és Srágli Liliána pusztakezes és hosszú fegyveres kategóriákban lesz érdekelt.

Mellettük Pozsgai Luca, Pozsgai Eszter, Broszman Benedek, Broszman Bertalan, Kocsis Tímea és Varga Ferenc és Magyari László egy-egy számban indul.

Balogh Péterék nem állnak le az Európa-bajnokságig. Február tizenhetedikén a kínai Holdújévhez kapcsolódó kisebb bajnokságon indulnak a fővárosban.

Címkék