Elkezdődött a rájátszás

Megkezdte a rájátszás küzdelmeit első NB II-es szezonjában a Delta RSE Érd felnőtt női röplabdacsapata. Dömötör-Mátrai Beáta együttese Kecskeméten lépett pályára a HÉP-RÖPKE SE ellen.

Hasonló tartalmaink:

Az alapszakaszt egy győzelemmel záró újonc érdiek nem kezdtek jól az ötmeccses rájátszásban, hiszen a kecskeméti mérkőzés első szettjét tizennégy ponttal, 25:11-re veszítették el. Ezt követően a második felvonás már jobban sikerült, de itt is 25:15-re maradtak alul az érdiek. A Tombor Szonja boka- és Juhász Lotti térdsérülése miatt megfogyatkozott Delta azonban a harmadik játszmában remekelt! De ez is kevés volt a sikerhez, hiszen hiába Darvas Hanna ászai és Végh Angéla remek nyitásai, na meg hiába jutott harminc (!) pontig a Delta, mégsem tudott visszajönni a meccsbe, miután a kecskemétiek a sorsdöntő pillanatokbna nem hibáztak és 32:30-ra hozták a szettet, ezzel 3:0-ra megnyerve a mérkőzést.

„Remélem, hogy a jövő héten, hazai pályán már a meccs elejétől odateszi magát mindenki, mert csak akkor lesz keresnivalónk a rájátszásban” – értékelt Dömötör-Mátrai Beáta, a Delta RSE Érd vezetőedzője.

Az érdi röplabdázók legközelebb március 11-én, vasárnap, 16 órától játszanak, amikor a Kalocsa SE-t látják vendégül a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában.

Női röplabda NB II, Közép-csoport, rájátszás, 1. forduló
HÉP-RÖPKE SE–Delta RSE Érd 3:0 (11, 15, 30)
Delta: Tombor B., Laub R., Hainzmann R., Gál W., Czubora N., Végh A. Csere: Tátrai Zs. (liberó), Darvas H., Jakab B., Nagy B. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.

 

Címkék