Soha jobbkor!

Óriási sikert aratott hazai pályán a Delta RSE Érd az NB II-es női röplabda-bajnokság Közép csoport rájátszásának 2. fordulójában.

Hasonló tartalmaink:

Dömötör-Mátrai Beáta csapata a Kalocsa ellen lépett pályára vasárnap és 0:2-es állásról felállva győzött 3:2-re. Ez volt a csapat első hazai sikere a 2017/2018-as bajnoki évadban, ami nem is jöhetett volna jobbkor, hiszen a rájátszás öt mérkőzésén dől el a klubok végső helyezése. Az érdiek az első játszmát kilenc, a másodikat négy ponttal veszítették el, s szinte reménytelen helyzetből álltak talpra, hiszen az alapszakasz során két sima meccsen kaptak ki a Kalocsától. De a harmadik szettet nyolc, a negyediket pedig öt ponttal nyerte a házigazda, amely egyenlített a szetteket illetően, majd a mindent eldöntő utolsó felvonásban is – a lélektani előnyt kihasználva – 15:10-re nyert, így megszerezte első hazai sikerét az NB II idei kiírásában.

„Nagyon idegesen kezdtünk, sajnos két szettnek kellett eltelnie ahhoz, hogy ez elmúljon. A harmadik játszmában viszont sikerült megnyugtató előnyre szert tennünk, és ez pozitívan hatott a csapatra. A rutin ugyan nem mellettünk szólt, de a technikai tudásunk most érvényesült és a nagy lelkesedés is hozzásegített minket a hőn áhított győzelemhez” – értékelt Dömötör-Mátrai Beáta, a Delta vezetőedzője.

Női röplabda NB II, Közép-csoport, rájátszás, 2. forduló
Delta RSE Érd–Kalocsai SE 3:2 (–16, –21, 17, 20, 10)
Delta: Tombor B., Laub R., Nagy B., Gál W., Czubora N., Végh A. Csere: Tátrai Zs. (liberó), Jakab B., Darvas H. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.

Címkék