Játszani jó – főleg társaságban

A legmodernebb és régi típusú társasjátékok és persze az ezzel járó társasági élmény várja azokat a 9-22 éves fiatalokat (és szüleiket) akik ellátogatnak március 18-án 15 órakor az Epicentrum Rendezvényközpontba (Jenő u. 18.), az Igemag Alapítvány és a Késői Eső Gyülekezet közös szervezésében megrendezésre kerülő Társasjáték Klubba. 

Hasonló tartalmaink:

Az Ága-Boga nagycsaládosai szinte állandó részvevőinek tekinthetőek a klubnak. Bogatin Attila, az Ága-boga elnöke elmondta, hogy a havi rendszerességgel jelentkező rendezvény fő célja az, hogy “ne a számítógépet püföljék a gyerekek, ha játszani akarnak”, hanem találkozzanak, ismerkedjenek meg egymással, üljenek le egymással szemben vagy egymás mellé, és játszanak közösen. Ahogy a szervezet elnöke elmondta, arra is szokott példa lenni, hogy egy idő után abbahagyják a játékot a fiatalok, és beszélgetni kezdenek egymással.

“Érdekes hogy hogyan és miért jönnek a gyerekek”, folytatja az elnök. “Van, amikor ők maguk jönnek, mert szeretnék megismerni ezeket a játékokat. Van, amikor a szülők elmennek egy nagyobb bevásárlásra a hétvégén, és azt gondolják, hogy nem kell oda a gyerkőc, menjen el inkább szórakozni, és elhozzák játszani. De azt látjuk, hogy akik részt vesznek ezen, ők rendszeresen visszajárnak már.”

Senki ne ijedjen meg, nem hosszú, Monopoly-szerű játékokkal, hanem rövidebb, a fiatalok számára érdekes, viccesebb, jó hangulatú játékokkal várják a szervezők az érdeklődőket március 18-án, vasárnap 15- 18 óra között az Epicentrum Rendezvényközpontban (Jenő u. 18.). A rendezvény ingyenes.

A Bogatin Attilával készült interjút teljes hosszában az Érd FM 101.3 Hazafelé című műsorában hallgathatják meg.

Címkék