Érd Városáért Kitüntetést vehetett át Rozgonyi János

Érd Városáért Kitüntetést adományozott a közgyűlés Rozgonyi Jánosnak, az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola igazgatójának. Ez az elismerés azoknak adományozható, akik a város fejlesztésében, a társadalmi, szociális, kulturális és gazdasági élet bármely területén kiemelkedően hasznos munkát végeztek, és ennek révén a város értékeit növelő, maradandó eredményeket értek el.

Hasonló tartalmaink:

Rozgonyi János 1987 óta a Batthyány iskola igazgatója. 1971 óta dolgozik az iskolában. Az elmúlt években az intézmény sportolói közül többen Európa-bajnoki, országos bajnoki címmel is büszkélkedhetnek. Nevelő, oktató munkájukat az iskola körzetében élő családok eltérő szociális, anyagi és kulturális helyzetét figyelembe véve végzik. A hátránnyal induló tanulók felzárkóztatását éppúgy segítik, mint a tehetséges gyermekek fejlesztését.

2003-ban Érd városa Rozgonyi Jánost több évtizedes munkájáért Érd Közoktatásáért Díjjal ismerte el. Az igazgató és a pedagógusok munkáját dicséri, hogy 2014-től a Batthyány iskola Regisztrált tehetségpontként működik, a közelmúltban pedig elnyerték az Akkreditált kiváló tehetségpont címet.

2015-ben Rozgonyi János munkáját Németh László-díjjal ismerte el az oktatásért felelős miniszter. A díj azoknak a pedagógusoknak adományozható, akik munkásságuk során a gyermekek harmonikus személyiségformálásában, a különleges gondoskodást igénylő tanulók segítésében elkötelezetten, kiemelkedő eredményességgel, odaadással, hosszú időn át tevékenykedtek.

A rangos városi kitüntetést T. Mészáros András adta át Rozgonyi Jánosnak.

Címkék