Világcsúcsot vár a kapitány Milák Kristóftól!

Március 28. és 31. között Debrecenben rendezik az úszók országos bajnokságát. A sportág hazai szereplőiről beszélt dr. Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya a Digi Sport Reggeli Start című műsorában.

Hasonló tartalmaink:

Dr. Sós Csaba arra a kérdésre, hogy kinek van esélye idén világcsúcsot úszni elmondta, egy versenyzőnek van erre matematikai esélye, ő pedig Milák Kristóf. Az Érdi Úszó Sport Kft. úszójától kétszáz méter pillangón vár világrekordot a kapitány, amelyet azzal is indokolt, hogy tavaly azért nem tudott indulni ebben a számban a budapesti világbajnokságon az érdi úszó, mert annyira erős a magyar mezőny, ennek ellenére százon ezüstérmes lett.

„Mindenféle matematikai számítás szerint, ha idén úszik egy világcsúcsot – nem akarom elvenni az élét, de – nem fogom azt mondani, hogy mekkora meglepetés. Kívánom. Sok minden kell hozzá és egy Michael Phelps nevű úriember tartja a világcsúcsot. De amit tavaly a Kristóf százon úszott és amilyen állóképességi mutatói vannak, elképzelhető, hogy idén világcsúcs születik férfi vonalon” – fogalmazott dr. Sós Csaba.

A teljes adás itt tekinthető meg!

Címkék