Ezen a hétvégén sem unatkozunk – sportprogramajánló

Nyolc sportágban is megméretik magukat az érdiek a hétvégén. Kézilabdázóink Hollandiában, a válogatottal szerepelnek, a labdarúgók rangadót vívnak a Kaposvárral, a kosarasok ismét itthon lépnek pályára, míg a röplabdázók Szegeden viaskodnak.

Hasonló tartalmaink:

KÉZILABDA

Hollandiában vehet revánsot a magyar női kézilabda-válogatott a világbajnoki bronzérmes hollandokon a franciaországi Európa-bajnoki selejtező 7. csoportjának 4. fordulójában. Kim Rasmussen lányai négy érdivel (Janurik Kinga, Kisfaludy Anett, Szabó Laura és Tóth Gabriella) vághatnak vissza a németalföldieknek a győri, 19–18-as vereségért.

Női kézilabda, Európa-bajnoki selejtező, 7. csoport, 4. forduló
03.25., 16.00, Eindhoven:
Hollandia–Magyarország

LABDARÚGÁS
Rangadó! A tabella első két helyén álló csapat, a második Érdi VSE és az éllovas Kaposvári Rákóczi FC vív rangadót az NB III Nyugati csoportjának 20. fordulójában, az Ercsi úti Sporttelepen, március 24-én, 15 órától. Limperger Zsolt nyilatkozata és részletek ide kattintva.

NB III, Nyugati csoport, 20. forduló
03.24.,15.00:
Érdi VSE–Kaposvári Rákóczi FC

KOSÁRLABDA
Újra itthon! Hosszú idő után ismét hazai környezetben lép pályára a BKG-VMG DSE férfi kosárlabda csapata. Az NB II (harmadosztály) Nyugati csoportjának 21. fordulójában Valaczkay Gábor együttese napra pontosan egy hónap után vív újra hazai mérkőzést, hiszen két idegenbeli meccs és egy egyhetes bajnoki szünet után játszik ismételten a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában. Az ellenfél az azonos mérleggel, kilenc győzelemmel és kilenc vereséggel a hetedik helyen álló Zalaegerszegi KK lesz, amelytől az érdiek ősszel 72–61-re kaptak ki.

Férfi kosárlabda NB II, Nyugati csoport, 21. forduló
03.25., 16.00:
BKG-VMG DSE–Zalaegerszegi KK

RÖPLABDA
Győzelem után! A női röplabda NB II Közép csoportjának rájátszásában a Kalocsa SE elleni ötszettes sikert követően a Szegedi RSE otthonában folytathatja szériáját a Dömötör-Mátrai Beáta vezette Delta RSE Érd. A rájátszás harmadik körében a Tisza-partiakkal szemben nem lesz könnyű dolga az érdieknek, hiszen az alapszakaszban mindkét mérkőzést a Szeged nyerte 3:0-ra.

A felnőttek mellett a minik a Budapest bajnokságban március 24-én, a serdülők az országos bajnokságban szerepelnek.

Női röplabda NB II, Közép csoport, rájátszás, 3. forduló
03.24., 15.00:
Szegedi RSE–Delta RSE Érd

VÍZILABDA
Öt csapat is vízben! A Budapesti Honvéd SE-Érd és a Százhalombatta serdülő és 2006-os, az SZVSE ifi, serdülő és gyermek korosztályú csapatai is vízbe szállnak a hétvégén. Szombaton Százhalombattán tartanak fordulót a Kőnigh György gyermekbajnokság rájátszásában.

Diapolo Serdülő Bajnokság, rájátszás, 10-15. helyért, 4. forduló, Hajós Alfréd uszoda, fedett
03.24., 16.30:
DFVE-TOPO–Budapesti Honvéd SE-Érd

Kőnigh György Gyermekbajnokság, 2006, rájátszás, 13-24. helyért, 6. forduló, Százhalombatta, 03.24.
11.00:
KSI SE II–Százhalombatta
12.00: Kanizsa VSC–Oázis SC
13.00: OSC VSE II–ASI-MSA
14.00: Fehérvár VSE–Budapesti Honvéd SE-Érd
15.00: Kaposvári VK–YBL WPC
16.00: FTC–Győri VSE

Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság, A2 csoport, 21. forduló
03.25., 15.30:
Szvse–Kaposvári VK

Fiú Serdülő Országos Bajnokság, A2 csoport, 21. forduló
03.25., 14.15:
Szvse–Kaposvári VK

Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság, A2 csoport, 21. forduló
03.25., 13.00:
Szvse–Kaposvári VK

ÚSZÁS
Háromnapos versenyen az úszók! Tavaszi úszóviadalon állnak rajtkőre az Érdi Úszó Sport Kft. kisebb, 2002 után született sportolói a szlovákiai Zsolnán. Magó Gábor tanítványai a Spring Prix of Zilina elnevezésű viadalon lesznek érdekeltek, ahol három korosztályban (2006-07; 2004-05; és 2003 és idősebb), összesen 68 versenyszámban avatnak győztest. A versenykiírás ide kattintva érhető el.

BIRKÓZÁS
Kétfrontos, két fontos versenyen az Érdi Spartacus SC. Március 24-én Miskolcon rendezik a felnőtt birkózók kötöttfogású országos bajnokságát, amely az egyik legfontosabb viadal a sportág hazai életében, ahol természetesen az érdiek is szőnyegre lépnek. Emellett még a kadetek számára tartják a kötöttfogású minősítési versenyt, a Fekete Gyémánt Kupát Dorogon.

AKROBATIKUS TORNA
Elkezdődik az év! Hat egységgel indul az Érdi Torna Club az év első pontszerző versenyén az országos döntőbe való kerülés állomásán, az Abony Kupán. Az idei évi tervekről, célokról kérdeztük Baloghné Papp Ildikót, az ÉTC akrobatikus torna szakosztályának vezetőjét! Részletes beharangozó itt érhető el.

CHEERLEADING
A Budai Akrobatikus Sportegyesület (BASE) által szervezett versenyen vesznek részt az Érdi Torna Club cheerleading szakosztályának tagjai, akik Cserép Péter vezetésével indul

Címkék