Halász János: hazánk sorsa évtizedekre eldől április 8-án

A Fidesz a kampány részeként valamint több mint százötven teltházas fórumot tartott eddig az országjárás keretében, amelyből Érd sem maradt ki, és pénteken kora este a Szepes Gyula Művelődési Központban várták az érdeklődőket, ahol Halász János a Fidesz-frakció szóvivője hívta fel a figyelmet a következő választás tétjére.  A politikus sorsdöntőnek nevezte a küszöbön álló országgyűlési választásokat, amelyek nemcsak a következő négy évről, hanem “gyerekeink és unokáink jövőjéről, a 2010-18-as vívmányok folytatásáról, valamint arról is szólnak, hogy Magyarország Magyarország marad-e.”

Hasonló tartalmaink:

A lakossági fórumot megelőzően sajtátájékoztatót tartottak, amelyen részt vett Aradszki András, a Pest megyei 1-es számú választókerület jelöltje, jelenlegi országgyűlési képviselő, valamint Érd polgármestere, T. Mészáros András. Halász János hangsúlyozta: a Fidesznek Magyarország az első, mindent meg fognak tenni, hogy megvédjék az országot, megakadályozzák a betelepítéseket. Kiemelte: ebben a küzdelemben a magyarországi ellenzékre nem számíthatnak, ha ők kapnának lehetőséget, akkor habozás nélkül lebontanák a határkerítést, és betelepítenék a migránsokat. – 2010 előtt úgy tűnt, hogy összeomlik a magyar gazdaság, belefulladunk az államadósságba, a munkanélküliségbe, a korrupt, pazarló gazdálkodásba és csődöt jelenthet az ország. A szocialisták ma is ugyanazt a gazdaságpolitikát folytatnák, amivel egyszer már tönkretették az országot – húzta alá, majd így folytatta: a baloldal egyszer már eltörölte a családi adókedvezményt, az otthonteremtési programot, a hároméves gyest, adóemelésekkel és megszorításokkal sújtotta a családokat. Meg kell védenünk az eredményeinket! A választás tétje az, hogy az emberek jövőjét szem előtt tartó vagy bevándorláspárti kormánya lesz-e Magyarországnak. A migráció megfékezése szavatolhatja csak az itt élők biztonságát és az, ha a magyarok dönthetik el, hogy kit engednek be az országba – hangsúlyozta a fideszes politikus.

Aradszki András országgyűlési képviselőjelölt (Fidesz-KDNP) sorsdöntőnek nevezte a választást, amely során gyermekeink és unokáink jövőjéről döntünk. Hozzátette: a növekvő GDP, a csökkenő munkanélküliség, a bérek emelkedése, valamint a nyugdíjasok juttatásai azt bizonyítják, hogy a kormány jó úton jár. Ezt akarja folytatni megválasztása esetén, a helyi emberek érdekeit szem előtt tartva – tette hozzá. - Magyarországot sikerült „elrángatni a csőd széléről” és növekedési pályára állítani, a 2014-2018 közötti négy év pedig az ország legsikeresebb időszaka volt a rendszerváltás óta. Fontos szempont úgy gondolom, amit 2014-es választások idején a templomban hallottam, miszerint katolikus ember ateista pártra nem szavaz. Létkérdés Érdnek, hogy folytatni tudjuk a munkát, hiszen a Modern Városok Programból folyó központi költségvetések fogják lehetővé tenni, hogy Érd továbbra is egy dinamikusan fejlődő megyei jogú város maradhasson.

T. Mészáros András polgármester az elhangzottakhoz hozzáfűzte, hogy Érd soha nem látott módon fejlődött az elmúlt nyolc évben mind az egészségügy, mind az oktatás, mind a kommunális szolgáltatások területén, de a városiasodás tekintetében is, amit meg kell védeni. – Ha a céljainkat nézzük továbbra is, és szeretnék megőrizni a Modern Városok Programban rögzített terveinket, ha szeretnénk továbbra is forrásokhoz jutni, pályázni, akkor meg kell védenünk az eredményeinket. Figyelemmel kell lenni arra, hogy meg kell védenünk azt is, hogy Érd történelmi lehetőség előtt áll, hiszen 2019 és 2024  között kerülhet sor Érden az útépítési program harmadik ütemére, mivel Kósa Lajos (Fidesz-KDNP), a kormány megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli minisztere bejelentette március közepén, hogy a következő öt évben kiemelt célnak tekinti a magyar kormány, hogy Érden egy olyan úthálózat fejlesztési programot hajtsanak végre, ami lehetővé teszi, hogy minden olyan érdi utca, amely még nem szilárd burkolatú, szilárd burkolatot kapjon, a megfelelő vízelvezetéssel és járdával együtt.

 

Címkék