“Ma Magyarország Európa”

Illetve Európa utolsó végvára Magyarország. Ezért nagyon nagy a felelősségünk. Április 8-án a gyermekeink életéről döntünk – mondta többek között Bayer Zsolt hétfőn este a Tárnoki II. Rákóczi Ferenc Sportiskolai Általános Iskolában telt ház előtt tartott kampányrendezvényen. Ugyanitt dr. Aradszki András képviselő emlékeztetett rá, hogy megvan a keret a Zámori út – Vadlúd utcai csomópont körforgalmának megvalósításához.

Hasonló tartalmaink:

Amíg a szocialisták mindent elloptak, mi mindent visszaszereztünk, kezdte beszédét dr. Aradszki András hétfőn este a tárnoki általános iskolában, majd részletesen bemutatta az elmúlt négy évben Tárnokon elért eredményeket. Emlékeztette rá az egybegyűlteket, hogy  megvan a kerete és az ütemezése a Zámori út – Vadlúd utcai csomópontban tervezett körforgalom megvalósításának: T. Mészáros András, Érd Megyei Jogú Város polgármestere és Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter aláírta az okiratot, amely összességében 5,2 milliárd forintot rendel az érdi úthálózat fejlesztésére. Mint mondta, az útépítési munkálatok a tervek elfogadását követően 2019 év elején kezdődhetnek el. Amennyiben április 8-án a Fidesz-KDNP kormánynak szavaznak újból bizalmat a választók.

A meghívott vendég, Bayer Zsolt publicista „rendhagyó történelemórát” tartott az egybegyűlteknek, miután reagált az elmúlt hetekben az ellenzék által terjesztett vádakra.

A rendhagyó történelemórán a reformáció megjelenése óta eltelt ötszáz évet vette végig néhány általa kiemelt történésen át. Azt vizsgálta, hogyan fordulhattak a reformáció által megindított pozitív folyamatok „teljes elmebajba”. Reformáció nélkül nincs felvilágosodás, felvilágosodás nélkül nincs liberalizmus, és liberalizmus nélkül nincsenek a mai nemzetállamok – emelte ki a reformáció fontosságát az újságíró. 1717-ben ugyanakkor megalakult Angliában a szabadkőműves páholy, ami az egyént emelte ki, és megkérdőjelezte a vallás és a nemzet fontosságát, mondta a publicista. 1797-ben a jakobinus diktatúra alatt több ezer lelkészt és apácát kínoztak és öltek meg brutálisan, és betiltották a keresztek ábrázolását. Végül 1917-ben jöttek a bolsevikok, akik nyíltan vállalták ateista létüket, folytatta Bayer Zsolt.

A történelemóra vége felé eljutottunk a jelenbe, amelyben a publicista szerint Magyarország maradt Európa utolsó végvára, és most a történelemben a jó oldalon állunk. Elvették az európai emberek vallási identitását, nemzeti identitását, családi identitását és nemi identitását, fejtette ki Bayer Zsolt. Majd hozzátette, hogy a fajfenntartás és az önfenntartás készségét is elvesztették az európaiak, de kiemelte, hogy utóbbival mi, magyarok még rendelkezünk, ez pedig reményt adhat arra, hogy az előbbit is visszanyerjük.

A demográfiai mutatók alapján rávilágított, hogy miközben az elkövetkező 50 évben újra megduplázódik a Föld lakosainak száma, ennek nagy részét az afrikaiak és az ázsiaiak fogják kitenni, ugyanis Európa lélekszáma drasztikusan csökken. Afrika ma sem tudja eltartani a népességét, akkor mit csinálnak majd vajon kétszer annyian?- intézte kérdését a hallgatósághoz. Szimbolikus példaként hozta fel, hogy a nyugat-európai vezetők egyikének sincs gyermeke.

Végül azzal összegezte beszédét, hogy ma Magyarország Európa. Ha ma egy marslakó arra kérne bennünket, hogy mutassuk meg Európát, még meg lehetne neki mutatni Budapestet, Szentpétervárat, Varsót, Pozsonyt és Prágát, de például Párizsban végig lehetne úgy is sétálni, hogy egyetlen fehér keresztény emberrel nem találkoznánk, emelte ki Bayer Zsolt.  Magyarország Európa utolsó végvára, ezért nagyon nagy a felelősség rajtunk. Április 8-án a gyermekeink sorsáról döntünk – zárta beszédét az előadó.

 

Címkék