Facsemetét oszt az Összefogás Egyesület

Facsemete-akciót szervez az Összefogás Egyesület Érden, Sóskúton és Pusztazámoron: április 5-én, csütörtökön, hatszáz gyümölcsfa találhat gazdára, ingyenesen. Aki eljön, többféle konténeres, illetve gyökeres csemete közül válogathat. Az akcióban részt vesz dr. Aradszki András országgyűlési képviselő is.

Hasonló tartalmaink:

Aki szeretne jó minőségű csemetét ültetni a tavasszal, jöjjön el: cseresznye, barack, szilva, alma fajtájú gyökeres, illetve konténeres fácskák közül válogathatnak az érdeklődők, három helyszínen – mondta az ÉrdMostnak Kopor Tihamér szervező, aki elárulta azt is: a csemetéket az Elvira-majortól vásárolja az Összefogás Egyesület, kedvezményes áron. A lakóknak nem kell fizetniük a fácskákért.

– Sóskúton és Pusztazámoron összesen háromszáz, és Érden is két-háromszáz facsemetét szeretnénk kiosztani. Egy lakos egy facsemetét vihet, de ha az akció végén még marad, természetesen lehet jelentkezni második, sőt harmadik fáért is, a készlet erejéig. A jelentkezők ültetési tanácsokat is kapnak a helyszínen, szóban és írásban is, és azt is megmutatjuk, hogyan kell metszeni a lombkoronát – tette hozzá Kopor Tihamér.

Hallgassa meg az Érd FM 101,3 interjúját!

Csemeteosztás április 5-én:
Pusztazámor 10-11 óra (Koroda Kert rendezvénypark) kb 100 db csemete.
Sóskút 11-12 óra (Szent Flórián Tér, Polgárok Háza) kb 200 db.
Érd 12-14 óra (Tállya utca, az óvodával szembeni teresedés) kb 300 db.

Címkék