Eb-övet szerzett az érdi ökölvívó

Krämer Péter nyerte a kistarcsai Városi sportcsarnokban rendezett Papp László Profi Ökölvívó Gála főmérkőzését. A szerb Arandjelovics legyőzésével pedig megszerezte a Universal Boxing Organization (UBO) Európa-bajnoki övét.

Hasonló tartalmaink:

Az UBO középsúlyú Európa-bajnoki címéért küzdött tízmenetes találkozót az érdi Krämer Péter a szerb Danijel Arandjeloviccsal. A nyolc győzelemmel, vereség nélkül álló érdi profi ökölvívó a párharcot végig irányította, többet ütött, ezáltal többet is talált. A meccs második felében előnyét folyamatosan növelte, így az vont a kérdés, ellenfele végig kihúzza-e, avagy kiütéssel ér véget a mérkőzés. Végül a szerb öklöző kihúzta a tízszer három percet, ám a pontozóknál Krämer 100:90, 100:89 és 99:91 arányban egyhangú pontozással szerezte meg a nemzetközi szervezet Európa-bajnoki övét.

A másik címmérkőzésen az ideiglenes váltósúlyú magyar bajnoki övért lépett szorítóba Vass János, az Érdi Muay Thai Boksz Egyesület százhalombattai sportolója. A Friesz Zsolt elleni mérkőzése viszont hamar, már a második menetben befejeződött, miután Friesz sérülés miatt nem tudta folytatni, azaz Vass technikai KO-val nyert.

A gálán K1 super fightban ben Bolehovszky Richárd küzdött meg az érdiektől egy a veresegyházi Vas Dáviddal. A felek döntetlennel zárták a rendes mérkőzést, majd extramenetben Bolehovszky bizonyult jobbnak.

A gálát a háromszoros olimpiai bajnok, veretlen profi legenda, Papp László emlékére rendezték meg.

Címkék