Aradszki: a káosz vagy a gyarapodás közül kell választani

Az április 8-i országgyűlési választás előtti utolsó sajtótájékoztatóját Törökbálinton tartotta Aradszki András országgyűlési képviselő. Az NFM államtitkára azt mondta: minden szavazat számítani fog, ezért a polgári Magyarország minden támogatóját, a kormány valamennyi szimpatizánsát arra kérik, hogy ne csak a választáson vegyenek részt, hanem biztassák azokat is szavazásra, akikben hajlandóságot látnak a polgári kormány támogatására.

Hasonló tartalmaink:

- Fontos, hogy ők is elmenjenek és a Fidesz–KDNP egyéni jelöltjére és listájára adják szavazatukat. Így érhető el az abszolút többség és folytatható a 2010-ben megkezdett munka – húzta alá, majd hangsúlyozta: rendkívüli jelentőséggel bír a mostani voksolás, hiszen döntésünk generációk jövőjét fogja meghatározni. A múltra utalva elmondta: a jelenlegi kormányt már nem sokkal 2010-es megalakulása után meg akarták buktatni, amiben nem csak a bukott liberál-bolsevik hazai politikai és társadalmi szervezetek játszottak szerepet, de az Európai Parlamentben és az Európai Bizottságban is munkálkodtak ezen – erre bizonyságot kaptunk. A 2010 előtti liberál-bolsevik kormányok teljesen tönkretették az országot, amit mára sikerült helyrehozni, és az országot növekvő, fejlődő pályára állítani. Stabil Magyarország jött létre, közjogi értelemben pedig végrehajtottuk a nemzetegyesítést – tette hozzá a képviselő.

Nagyon sokat veszíthetünk egy rossz választással. A biztonságunk, örökölt értékeink és magyarságunk, hitünk és a jövőnk van veszélyben, mert manapság újabb támadás ér minket a tömeges bevándorlás megakadályozása okán. Soros jelöltjei a vasárnapi választáson itt lesznek velünk szemben, támogatják a migrációt, a nemzetállamok lebontását, az IMF-től való függést, és hogy Magyarország ne legyen magyar ország. Magyarországon tehát ma az a választás tétje, hogy meg tudjuk-e védeni értékeinket. Meg kell akadályoznunk azt, hogy hazánk bevándorló ország legyen – hangsúlyozta Aradszki András.

- Mindenki látja, Nyugat-Európa úgymond elesett, az őshonos lakosság menekül a városokból, egyre inkább kisebbségbe kerül. Nem hagyhatjuk, hogy ez Magyarországon is bekövetkezzen! A választás minden egyes magyar ember sorsáról, gyermekei, unokái jövőjéről hozott döntés lesz – emelte ki a képviselő.

Végezetül Aradszki arra kérte a választókat, hogy megfontolva az elmondottakat, április 8-án szavazatukkal a Fidesz-KDNP-t, illetve szerény személyét támogassák!

(fotó: Mi újság Diósd, szöveg: ÉrdMost/Mi újság Diósd)

Címkék