Sporttal kóstolgatták az iskolát

Utolsó alkalommal rendeztek iskolakóstolgatót az Érdligeti Általános Iskolában csütörtökön azoknak a nagycsoportosoknak, akik szeptemberben kezdik az iskolát. A gyerekeknek tornacipőt kellett magukkal vinniük a programra – nem véletlenül.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdligetiben ősztől tavaszig összesen négy iskolakóstolgatót tartottak: matematikával, ünnepi készülődéssel – kézműveskedéssel, az érzékszervekkel való ismerkedéssel és végül, a héten csütörtökön a sporttal a középpontban.

A tornateremben fogócska és akadálypálya, egy másik teremben labdajátékok és végül az olimpiai karikák színezése, valamint mondókákkal egybekötött torna várta a nagycsoportosokat, akik élvezettel vettek részt a foglakozásokon, miközben ismerkedtek a tanítókkal és a tantermekkel, amelyek ősztől második otthonukká válnak majd.

A csütörtöki iskolakóstolgatóval véget ért rendezvénysorozat egyik célja éppen az volt, hogy megkönnyítsék a gyerekek számára az óvodából iskolába kerülés okozta változást a pedagógusok. Hogy ebben szülőként hogyan segítheti gyermekét, arról korábban itt  írtunk.

Címkék