Aradszki András folytathatja!

Aradszki András a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte az országgyűlési választást a Pest megyei 1-es számú választókerületben. A részvétel Érden és a környéken is kiemelkedően magas volt, a választásra jogosultak 74,63 százaléka járult az urnákhoz nyolcvankét szavazókörben. Aradszki András az adatok 98,8 százalékos feldolgozottságánál a szavazatok 44,03 százalékával nyert. Csőzik László 35,39 százalékot, míg Vágó Sebestyén 12,92 százalékot kapott. (Frissített adatokkal)

Hasonló tartalmaink:

Köszönöm, hogy ilyen sokan részt vettek az országgyűlési választáson – kezdte sajtótájékoztatóját vasárnap éjjel Aradszki András. Mint hangsúlyozta: az, hogy a választók megerősítették a Fidesz-KDNP-t, kötelezi az országgyűlési képviselőket, hogy folytassák a 2010-ben kezdett munkát, ami azt célozza, hogy Magyarország prosperáló ország legyen.

– Emellett a helyi ügyeket, amelyeket vállaltunk, és vállalni fogunk a jövőben – gondolok itt az útépítésre, az iskolák fejlesztésére és a Modern Városok Program megvalósítására – folytatni tudjuk. Biztos vagyok benne, hogy az érdiek jól döntöttek, mikor a Fidesz-KDNP listájára és országgyűlési képviselőjére tették le voksukat – mondta Aradszki András.

– Bár az ellenzéki politikusok nem mindig jártak el jogszerűen, és céljaikat, elveiket, indentitásukat feladva próbáltak minket legyőzni, erőnk és hitünk elegendő volt ahhoz, hogy ismét a Fidesz-KDNP alakítson kormányt – zárta szavait.

IMG_0636

– Az elmúlt pár hétben nagyon sokat dolgoztunk, sok emberrel találkoztunk személyesen, telefonon vagy a sajtó hasábjain keresztül, és az emberek többségét meg tudtuk győzni, hogy az az út, amit 2006-ban elkezdtünk, és 2010-től Aradszki Andrással közösen folytattunk, egy helyes út – hangsúlyozta T. Mészáros András polgármester, hangsúlyozva: Aradszki András mint kormánytag mindent megtett azért, hogy a Batthyány-terv fejlesztési programja megvalósulhasson.

– Ez a megvalósítás odáig jutott, hogy mintegy százmilliárd forintot tudtunk az elmúlt 8 esztendőben Érd területére, és a várost körülölelő települések fejlesztésére idehozni – hangsúlyozta T. Mészáros András, aki köszönetet mondott mindazoknak, akik elmentek szavazni, és kiemelten azoknak, akik a Fidesz-KDNP-re voksoltak.

Választás983

Forrás: valasztas.hu, 98,8%-os feldolgozottság

 

A Pest megyei 1-es számú választókerület hat településén nyolcvankét szavazókörben voksolhattak a választásra jogosult állampolgárok, akik az országos átlaghoz hasonlóan nagy választási kedvvel járultak az urnákhoz, már a délelőtti adatokból tudni lehetett, hogy részvételi csúcs fog dőlni. Az ÉrdMost.hu-n egész nap tudósításokkal, interjúkkal, friss részvételi adatokkal jelentkeztünk.

(Fotó: Boros Sándor)

 

Címkék