Évtizedeket meghatározó döntés születik

Hosszú évtizedeket meghatározó döntés előtt állunk: azt döntik el ma a választók, hogy Magyarország bevándorló ország lesz-e, vagy olyan ország, ahová nem fogadjuk be azokat az elemeket, amelyek megbontják nyugalmunkat, békénket és stabilitásunkat – mondta az ÉrdMost-nak dr. Aradszki András országgyűlési képviselő, miután a Diósdi úti iskolában leadta szavazatát. Egyszer lehet dönteni, és egy rossz választással tönkretehetjük a hazánkat – hangsúlyozta.

Hasonló tartalmaink:

Aradszki András hozzátette: a magas részvételi arány azt mutatja, hogy Magyarországon van demokrácia – hiába is sugallják egyesek ennek ellenkezőjét –, és az emberek akarnak is dönteni saját sorsukról.

– A magas részvétel azt jelenti, hogy az emberek odafigyelnek ránk, politikusokra, és az általunk közvetített gondolatokra. Bízom abban, hogy a FIDESZ-KDNP által közvetített gondolatokat fogadják meg: hogy menjünk tovább azon az úton, amin elindultunk; hogy Magyarország megőrizte függetlenségét, és saját maga dönti el, hogy milyen úton halad, milyen társadalompolitikai döntéseket hoz. Nem engedünk beleszólást külföldről, akár Sorosról, akár Brüsszelről, akár az ENSZ-ről van szó, hanem olyan gazdaság- és társadalompolitikát alakítunk ki, amelynek segítségével mindenkinek van esélye érvényesülni. A mai Magyarország ilyen – míg korábban a devizahitelek agyonnyomták a lakosságot, eladósodtak az önkormányzatok és az állam, ma ez megszűnt, és Magyarország gazdasági fejlődése, társadalmi együvé tartozása erősebb, mint bármikor is volt a rendszerváltás után – tette hozzá.

– Félve gondolok arra, mi lenne, ha nem a Fidesz-KDNP nyerne: akkor a káosz országa lenne Magyarország – mondta az államtitkár.

Címkék