Vereséggel zárta az idényt a Delta

Lezárult az NB II-es női röplabda-bajnokság 2017/2018-as szezonja, amelyben a Delta RSE Érd újonc együttesként vett részt. A Közép csoport rájátszásának utolsó fordulójában a Közgáz csapatát fogadták a tigrisek a Vörösmarty iskola tornacsarnokában.

Hasonló tartalmaink:

A mérkőzés első játszmája szoros küzdelmet, no meg eredményt hozott: hol a hazaiak, hol a vendégek jutottak néhány pontos előnyhöz. A végjátékban 24:24-nél egyenlített a Delta, de a következő pontokat a budapestiek szerezték és nyertek 26:24-re.

A második felvonásban a rendkívül fiatal Hainzmann Rege nyitásainak is köszönhetően 6:3-as hátrányból 11:6-os előnyt kovácsolt a Delta. A folytatásban újra átvette a vezetést a vendég alakulat és végül három ponttal, 25:22-re hozta a második szettet is.

A harmadik játszmában – ami később kiderült, a szezon utolsó játékrésze volt – az első perceket leszámítva a korábbinál nagyobb fölényben játszott az érdinél szemmel láthatóan idősebb korosztályt felvonultató Közgáz. 17:10-nél már héttel vezetett, végül 25:18-ra nyert, amivel a bajnokit is hozta 3:0 arányban.

Női röplabda NB II, Közép csoport, rájátszás, 5. (utolsó) forduló:
Delta RSE Érd–Közgáz SC 0:3 (–24, –22, –18)
Delta: Tombor B., Laub R., Hainzmann R., Gál W., Czubora N., Végh A. Csere: Tátrai Zs. (liberó), Tombor Sz., Jakab B., Baumann F., Flach D., Darvas H. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.

Címkék