Egy ezüst, egy bronzérem

Az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatikai Sportegyesületet (ÉSWS SE) három egység képviselte a mórahalmi Movet Kupa akrobatikus torna versenyen.

Hasonló tartalmaink:

A második pontszerző viadalt tartotta Mórahalmon a szegedi Movet SE az akrobatikus tornászoknak az országos döntőre való indulási jog megszerzéséért.

Az ÉSWS SE-t három egység képviselte a jól megszervezett versenyen. Az újonc lány párosoknál bronzérmes lett a Mák Tímea–Érdi Zelina páros, az újonc lány hármasoknál a Srágli Laura, Privitzky Tamara és Kocsi Liza alkotta egység hetedikként zárt, míg a gyermek párosoknál Palásthy Emese és Judák Rebeka ezüstérmesek lettek.

„Jobban teljesítettek a verseny nyomása alatt, mint az edzéseken, így a következő versenyen valószínűsíthető, hogy vagy ugyanezt tudják hozni, vagy rátesznek még egy lapáttal” – értékelt Balogh Péter, az ÉSWS SE elnöke, aki elmondta, hogy a május 13-án rendezett harmadik pontszerző versenyen, a Fradi Kupán már négy egységgel szerepel az egyesület.

Az ÉSWS SE akrobatikus tornászati Baloghné Osvald Nikoletta, Herczeg Gabriella és Nagy Klaudia készítették fel, míg a koreográfiát Herczeg Panna és Herczeg Piroska készítették el.

Címkék