Fontos meccsek előtt – hétvégi sportelőzetes

Az ÉRD női kézilabda csapata az FTC ellen lép pályára, az Érdi VSE NB III-as labdarúgói hazai pályán játszanak a BKV Előre ellen, a VMG kosarasai Dombóvárra, az Érdi Spartacus birkózója, Mezei Dominik Belgiumba, a tollasosok Pécsre látogatnak, míg a Delta szupermini röplabdázói négy csapattal vesznek részt a Budapest Bajnokság érdi tornáján.

Hasonló tartalmaink:

KÉZILABDA

Nem áll könnyű feladat előtt az ÉRD női kézilabdacsapata, amely a női NB I 21. fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria vendége lesz április 21-én, 15 órakor (tv: M4 Sport/m4sport.hu). Részletekért kattintson ide!

K&H női kézilabda liga, 21. forduló
04.21., 15.00:
FTC-Rail Cargo Hungaria–ÉRD (tv: M4 Sport/ m4sport.hu)

LABDARÚGÁS

A tabella harmadik helyén álló Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 24. fordulójában, április 21-én, 16.30-kor a remek szériában lévő BKV Előrét fogadja az Ercsi úti Sporttelepen (2030 Érd, Ercsi út 34.). A mérkőzést az erdivse.hu élőben közvetíti! Részletek ide kattintva érhetőek el!

NB III, Nyugati csoport, 24. forduló
04.21., 16.30:
Érdi VSE–BKV Előre

KOSÁRLABDA

A negyedik ellen – idegenben… Nehéz dolga lesz a BKG-VMG DSE férfi kosárlabdacsapatának, amely az NB II-es (harmadosztályú) bajnokság nyugati csoportjának 23. fordulójában a tabella negyedik helyén álló Dombóvári KSE-hez látogat. A Tolna megyei ellenfél tizenöt győzelemmel és hét vereséggel nem sokkal marad le a már dobogós PTE-PEAC-tól, míg az érdiek kilenc győzelemmel és tizenkét vereséggel a kilencedik helyen állnak. Tovább nehezíti az érdiek dolgát, hogy egyik játékosuk, Kern Péter nemrég súlyos sérülést szenvedett.

Férfi kosárlabda NB II, Nyugati csoport, 23. forduló
04.21., 18.00:
Dombóvári KSE–BKG-VMG DSE

RÖPLABDA

Négy csapattal! A Delta RSE Érd négy korosztályos egysége is pályára lép a szupermini korosztály számára rendezett Budapest Bajnokság soros fordulóján. Az érdiek A-, B-, C- és D-jelű alakulata is érdekelt lesz az április 22-én a Bolyai János Általános Iskolában tartott fordulón.

VÍZILABDA

Folytatódik a rájátszás! Már az ötödik fordulót rendezik a 2005-ös korosztály számára a Markovits Kálmán vízilabda-bajnokságban. A 27-35. helyek elosztásáért rendezett kört a Nyéki Imre uszodában bonyolítják le, ahol április 21-én, 14 órakor a Budapesti Honvéd SE érdi szakosztálya az UVSE második csapata ellen száll vízbe.

Markovits Kálmán Gyermekbajnokság, 2005, rájátszás, 27-35. helyért, 5. forduló, Nyéki Imre uszoda
04.21., 14.00:
UVSE II–Budapesti Honvéd SE-Érd

BIRKÓZÁS

Belgiumban az érdi birkózó! Az Érdi Spartacus SC 71 kilogrammos kadet korosztályú birkózója, Mezei Dominik a szabadfogású válogatott tagjaként a belga Kelmisben lép szőnyegre egy nemzetközi versenyen.

TOLLASLABDA

Az utolsó ob! A hétvégi, pécsi U13-as és U19-es országos bajnoksággal véget ér az utánpótlás korosztályú tollaslabdázók ob-sorozata. Az Érdi VSE-t hárman képviselik az U13-as korosztályban, hiszen a két korosztályos válogatott, Schvirján Zsófia és Zsarnai Marcell mellett Flórián Bence ragad ütőt a megmérettetésen.

Címkék