Sima hazai siker

Könnyed, 77–59-es győzelmet aratott a sereghajtó Dunaújváros ellen a BKG-VMG DSE a férfi kosárlabda NB II (harmadosztály) Nyugati csoportjának 24. fordulójában.

Hasonló tartalmaink:

Remek védekezéssel kezdett az eddig minden mérkőzését elvesztő Dunaújváros ellen, hazai környezetben a BKG-VMG DSE, hiszen Valaczkay Gábor alakulata az első negyedben csupán négy pontot engedett a Fejér megyei ellenfélnek, így tíz perc játék után már 19–4-re vezetett. Ezt követően azonban a nagyszünetig jócskán faragott a hátrányából a vendég együttes, amely a második felvonást 21–11-re nyerte meg.

A térfélcserét követően az érdiek ismét belehúztak, s ugyan parázs harmadik játékrészt produkáltak a felek, a végjáték ezúttal az érdieké volt, akik a záró felvonást 22–13-ra, a meccset pedig 77–59-re nyerték meg.

A BKG-VMG DSE tizenegy győzelemmel és tizenkét vereséggel kilencedik helyen áll a tizennégy csapatos bajnokságban, legközelebb pedig nehéz mérkőzésen szerepel a harmadik helyen álló pécsi PTE-PEAC vendégeként május 4-én, pénteken, 20 órakor.

Férfi kosárlabda NB II, Nyugati csoport, 24. forduló
BKG-VMG DSE–Dunaújváros 77–59 (19–4, 11–21, 25–21, 22–13)

Címkék