Idén is fél áron szórakozhatnak az érdiek Agárdon

Idén is fél áron látogathatják az Agárdi Popstrand nyári koncertjeit az érdi lakcímmel rendelkező lakosok, az önkormányzat és a popstrand együttműködésének köszönhetően. Az erről szóló megállapodást szerdán  írta alá T. Mészáros András, Érd polgármestere és Turbók János, az Agárdi Popstrand főszervezője. Az idén 41 éves rendezvénysorozat idén is kiemelkedő koncerteket kínál.

Hasonló tartalmaink:

Az Agárdi Popstrand idén ünnepli 41. születésnapját, a várossal való együttműködése pedig tizenegy esztendeje kezdődött. 2007 óta minden Érdre bejelentett lakos 50 százalék kedvezményt kap az agárdi koncertjegyek árából, személyigazolványa, illetve lakcím kártyája felmutatásával.

Mint Turbók János főrendező hangsúlyozta: a kedvezmény csak a helyszínen megváltott jegyek esetében érvényesíthető.

Az együttműködésnek köszönhetően tiszteletjegyeket is kap a város, amelyeket a városi intézményekben dolgozó, Érdért és az érdiekért munkálkodók használhatnak fel.

Mint Turbók János elmondta, a Popstrand koncertjeit nagyon sok érdi látogatja, akik örömmel veszik az 50 százalékos kedvezményt, amelynek köszönhetően legfeljebb kétezer forintot kell fizetniük egy-egy koncertjegyért.

Június 23-tól augusztus 18-ig olyan neves előadók lépnek az Agárdi Popstrand színpadára, mint a Neoton, Kasza Tibi, Rúzsa Magdi, Vastag Csaba, az R-Go, Király Viktor, az Edda, a Pataky Művek, a Hooligans, Keresztes Ildikó, a Bikini, a Skoripió, a B-52, Demjén Ferenc, a Piramis, Charlie, a Mobilmánia, az Ismerős Arcok, az Irigy Hónaljmirigy, Zoltán Erika és Krisz Rudi.

05_09_programos_NETRE.png

Címkék