Nyári zárás az uszodákban

Ha nyár, akkor karbantartás: idén is két-két hétre bezár az Aréna uszodája, illetve a Gárdonyi tanuszoda. Először az Arénában kezdődnek meg a munkálatok,  július 22-én, és augusztus 4-én reggel nyit ki újra a létesítmény. A tanuszoda augusztus 6-án zár be, és 21-én reggel nyitja majd meg kapuit. A nyári karbantartás időszakában a bérletek az épp nyitva tartó uszodában lesznek érvényesek.

Hasonló tartalmaink:

A nyári karbantartás idején lecserélik a vizet a medencékben (az Arénában 1730 köbméterről, a tanuszodában 664 köbméterről van szó), és ha szükséges, javítják a medencék burkolatát.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Bár a technológiai berendezések karbantartását év közben folyamatosan elvégzik, vannak  olyan feladatok, amelyeket csak a leállás ideje alatt lehet megcsinálni, mint például a medence feletti világítótestek, illetve szerkezet tisztítása. A nyári leállás alatt elvégzik az év nagy részében folyamatosan működő szivattyúk, légtechnikai berendezések, klórozó rendszer karbantartását is, kitisztítják a medencék előszűrőit, kiegyenlítő tárolóit, illetve magukat a medencéket is – tudtuk meg Zsirkai Lászlótól, az Érdi Városfejlesztési Kft. ügyvezető igazgatójától.

Mint elmondta, nem maradhatnak el a szakipari felújítások sem, mint például a tisztasági festés, vagy az elhasználódott felszerelési tárgyak pótlása. Egyes munkákat – takarítás, festés, szekrények zárcseréje, tükrök felszerelése – a létesítmények munkatársai, másokat külső vállalkozók végeznek el.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Az Aréna szaunakabinjainak felújítását várhatóan szeptemberre oldják majd meg.

Ami a bérletek felhasználását illeti, nincs változás az előző nyarak gyakorlatához képest: az arénás bérletek a nyári zárás alatt a tanuszodában használhatók fel, a gárdonyis bérletek pedig – amikor az a létesítmény tart zárva – az Arénában.

A karbantartás végeztével mindkét uszodában visszaáll a megszokott nyitvatartási rend.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Címkék