Lecsó, cirkuszi játszótér és Gáspár Laci

Nyolcadjára szervezik meg Tárnokon augusztus 25-én, szombaton a Lecsófőző Fesztivált és Falunapot, és idén is teljes gőzzel beleadnak mindent a programszervezők annak érdekében, hogy senki ne unatkozhasson, aki ellátogat a Polgármesteri Hivatal mögötti parkolóban és sportpályán megrendezésre kerülő eseményre.

Hasonló tartalmaink:

Akik úgy érzik, a világ, azaz Tárnok legjobb lecsóját tudják megalkotni, azok 10.00 órától foglalhatják el helyeiket, és 12 órakor kezdhetnek el főzni. Aki inkább szerényen átadná a terepet más tehetségek kibontakozásának is, és ezúttal nem szállna versenybe a díjért, az például részt vehet a Tárnoki Rendőrőrs jóvoltából traffipax futáson, vagy rúghatja a 11-eseket.
A kisebbek  trambulinokban, ugráló várakban, mászó piramisokban és igazi cirkuszi játszóterekben vezethetik le fölös energiájukat a szülők legnagyobb örömére.
Aztán amint kiderül, kié a legjobb lecsó, kezdődhetnek a színpadi produkciók: előbb helyi és környéki tehetségek mutatkoznak be a színpadon,majd a RockMen zenekar következik. Az esti sztárvendég, Gáspár Laci után pedig tűzijátékkal lehet búcsút venni a rendezvénytől..

Fontos tudni, hogy 11.00 órától kisvonat járja körbe a településen a hivataltól a falu felé, mely ez alkalommal is ingyenesen igény vehető.

Címkék