Csúszik az Erdőszéle ovi eszközbeszerzése

Elkészült az Erdőszéle óvoda Felső-Parkvárosban; az építkezés rendben lezajlott, az eszközök közbeszerzési eljárása viszont elhúzódott, bürokratikus okok miatt. A részletekről T. Mészáros András polgármester beszélt szerdai sajtótájékoztatóján.

Hasonló tartalmaink:

Az új óvoda kivitelezése 2017. augusztus 14-én kezdődött meg a munkaterület átadásával. A kivitelezés zavartalanul zajlott, és késő tavasszal fejeződött be; ekkor következett az udvar kialakítása, ami – a terepviszonyok miatt – nem ment egyszerűen, de június elején ez is befejeződött, a faültetést kivéve, amire most ősszel kerül majd sor, ahogy a füvesítésre is. Az árnyékoló napvitorlák megrendelése is megtörtént, és várhatóan a jövő héten, de legkésőbb az azt követőn telepítésre kerülnek.

Az eszközbeszerzésre vonatkozó közbeszerzési eljárás előkészítése már tavasszal megkezdődött, egyeztetve az óvodavezetővel.
– Kora tavasszal elkezdtük az eljárást, ám a felhívás csak július 27-én jelent meg, a hatályos jogszabályok által megkövetelt plusz ellenőrzések miatt. A beérkezett ajánlatokat augusztus 28-án bontottuk fel, és leghamarabb két hét múlva kerülhet sor a szerződéskötésre. Így a teljes eszközbeszerzésre három-négy héten belül kerülhet sor. Kérjük a szülők, pedagógusok, gyerekek türelmét – fűzte hozzá T. Mészáros András.

Szeptember elsején megkezdődött a kézilabdaszerzon. T. Mészáros András úgy fogalmazott: sikeres felkészülési időszakon van túl az ÉRD, az idei célok pedig nagyon hasonlóak az előző éviekéhez – azzal a különbséggel, hogy idén valamivel hangsúlyosabb az elvárás a nemzetközi sikereket, illetve az utánpótlás-nevelést illetően.

A polgármester hangsúlyozta azt is: az Érdi Sport Kft élén ügyvezetőváltás történt, az új vezetés minden szükséges intézkedést megtett és megtesz a cég biztonságos és törvényes működtetése érdekében.

– Eger ellen kezdjük az első mérkőzést, idegenben, az első hazai mérkőzésre pedig szeptember 8-án kerül majd sor, a Vác ellen – tette hozzá a polgármester. S ha már sport, T. Mészáros András ezúton gratulált Érd csapatának a Megyei Jogú Városok Sporttalálkozóján elért harmadik helyezésért.

Címkék