Megújultak a Kutyavári Tagóvoda vizes blokkjai

Mintegy 30 millió forintos önkormányzati támogatásból cserélték ki a Kincses Óvoda Kutyavári Tagóvodájában a vízvezetéket és a mosdókat, amire azért volt szükség, mert az eredeti csövek elöregedtek, és nem tudták teljesíteni a szolgálatot, állandóak voltak a mosdókban a beázások, a szakemberek pedig azt állapították meg, hogy le kell cserélni a vizes blokkokat.

Hasonló tartalmaink:

Csernyák Györgyi tagintézmény-vezető elmondta, hogy a munkálatok augusztustól októberig folytak, ami alatt új vízvezeték-hálózatot és szigetelést, burkolást, új mosdókat és csaptelepeket, valamint wc-blokkokat kapott az intézmény. A felújítás eredményeként sikerült a helyiségeket is bővíteni, így jobban elférnek a gyerekek a mosdókban, amire szükség is van, hiszen 10 csoportban 297 gyermek számára biztosít ellátást a Kutyavári.

A felújítással egy időben megoldották a külső vízelvezetés problémáját is, mert korábban az ereszcsatorna a falak vizesedését okozta az egyik csoportban, illetve újrafestették az óvoda jelképeinek is számító két faszobrot, a bejáratot őrző hatalmas kutyát és szarvast.

Címkék