A Batthyány napok keretén belül komplex tanulmányi versenyt rendeztek az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában március 13-án. A verseny résztvevőinek a reformkorral illetve az 1848-as forradalommal kapcsolatos kérdésekre kellett választ adniuk.

Hasonló tartalmaink:

Az Batthyány Iskolában közel 20 éve rendezik meg a komplex tanulmányi versenyt, mely minden esztendőben nagy érdeklődésre tart számot, az irodalmat és a történelmet kedvelő diákok körében – tudtuk meg Ivánkovitsné Nagy Mónikától, magyar és történelem szakos tanártól.

A komplex tanulmányi versenyen évről-évre egyre több intézmény vesz részt, mely arról tanúskodik, hogy számos fiatal érdeklődik a téma és a korszak iránt. Idén is szép számmal jelentkeztek az eseményre a fiatalok. A jelentkezőknek természetesen nem árt, ha a kötelező tananyagon túl egyéb ismeretekkel is rendelkeznek. De az eseményt szervező pedagógus elmondta, hogy minden esztendőben kiválóan felkészült diákokkal találkozik.

 

 

Would you like to replay the video?

 

 

A komplex tanulmányi verseny első három helyezettje könyvjutalomban részesült, de természetesen nem feledkeztek meg a többiekről sem. Minden diák emlék oklevelet vehette át, így senki sem távozott üres kézzel.

Címkék