Csaló vízművesek járnak Érden és környékén

Közüzemi szolgáltatók nevével visszaélő csalók, besurranó tolvajok tűntek fel Érden és térség más településein. Víz- és csatornamunkásnak adják ki magukat, és a helyi víziközművek által kötelezően elvégzendő feladatokra hivatkoznak. Fontos tudni: a víziközmű-szolgáltatók szakemberei nem szednek készpénzt és csak vízóra leolvasása miatt csöngethetnek be bejelentés nélkül.

Hasonló tartalmaink:

 

Nem árt az óvatosság Érden és a környező településeken sem. Álmunkások, besurranó tolvajok házalnak, mintha hivatalos küldetést teljesítenének. A hívatlanul érkező csalók így próbálnak kisebb-nagyobb csatornatisztítási feladatokkal, vagy hasonló látszattevékenységgel gyorsan készpénzhez jutni, vagy a házakba bejutva értéktárgyakat eltulajdonítani.

A helyi közszolgáltatók, az Érd és Térsége Víziközmű Kft., valamint az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. felhívja a figyelmet arra, hogy semmilyen ingatlanon belüli feladatra nem adtak és nem adhatnak ki utasítást.

A víziközműszolgáltatók szakemberei nem szednek készpénzt és csak vízóra leolvasása miatt csöngetnek be bejelentés nélkül. Természetesen a munkatársak rendelkeznek arcképes igazolvánnyal, melyet kérésre felmutatnak.

A helyi társaságok kérik, ha gyanús emberek próbálnak pénzt kicsalni vagy hívatlanul az ingatanra bejutni, akkor azonnal jelentsék azt a rendőrségen, vagy érdeklődjenek a víziközművek elérhetőségein:

Telefon: 23/500-000
e-mail: titkarsag@erdicsatornamuvek.hu

 

(képünk illusztráció)

 

 

Címkék