Megújul az Ürmös utca és környéke

Összetett munkálatokba kezdtek az elmúlt időszakban a Diófa – Cseresznyefa – Eperfa – Ürmös utca szakaszon. A csatornabekötés mellett árkot építenek és erősítenek, és burkolat-megerősítési munkálatokat is végeznek a szakemberek. A részletekről Simó Károly alpolgármester (Fidesz-KDNP) adott tájékoztatást az Érdt Tv Híradójának.

Hasonló tartalmaink:

Az egyik legforgalmasabb útszakaszon kezdtek el dolgozni a szakemberek az elmúlt hetekben. A Diófa – Cseresznyefa – Eperfa – Ürmös utca szakaszon összetett munkálatok zajlanak – mondta el Simó Károly. Az alpolgármester hozzátette: az útszakasz rendbetétele kiemelten fontos, ugyanis igen nagy forgalmat bonyolít a szakasz, beleértve a tömegközlekedést is. A szakemberek elsősorban a csatornázási „B” program keretében bekötési munkálatokat végeznek, de csapadékvíz-elvezetőket is kialakítanak, valamint a burkolat megerősítésére is sor kerül az elkövetkezendő időszakban.

A közműkiváltásokat folyamatosan végzik a területen, a csapadékvíz-elvezető árkok egy részét már kialakították, azonban a további szakaszokon lehetnek még munkálatok – mondta el Simó Károly.

A tervek között szerepel az Ürmös utca burkolatának megújítása is, de a Diófa – Cseresznyefa – Eperfa szakasz biztosan megújul – tette hozzá az alpolgármester.

Would you like to replay the video?
Címkék