Utcabállal kezdődik az Érdi Napok szeptember 5-én

A város felvette a kapcsolatot az illetékes minisztériumokkal, hogy tárgyalásokat kezdjen Érd fejlesztési támogatásáról – jelentette be a polgármester. Emlékezetes, hogy városunk – a kormány döntésének értelmében – öt éven keresztül 8 milliárd forintos támogatást kap évente. T. Mészáros András polgármester a rövidesen megrendezendő Érdi Napokról is tájékoztatást adott. 

Hasonló tartalmaink:

Megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját a város vezetése augusztus 19-én délelőtt a Polgárok Háza dísztermében. A tájékoztató egyik témája az a 40 milliárd forint fejlesztési támogatás volt, amellyel a kormány segíti a Batthyány-program 2020 céljainak megvalósításában. Emellett két hagyományos érdi rendezvényre is felhívta a figyelmet T. Mészáros András polgármester.

Több mint egy hónapja járt Érden Orbán Viktor miniszterelnök, akkor kapta a város azt a biztató ígéretet, hogy öt éven keresztül minden esztendőben 8 milliárd Ft-ot kap a település fejlesztésre. T. Mészáros András polgármester örömmel jelentette be, hogy az előkészületek megkezdődtek és felvették a kapcsolatot az illetékes minisztériumokkal.

A polgármester elmondta, hogy természetesen eddig is folyamatosak voltak a fejlesztések a városban, például épp most fejeződött be a Cseresznyefa és az Eperfa utcáknak a felújítása, de az elkövetkezendő esztendőkben jóval intenzívebb és látványosabb lesz a fejlődés. Hozzátette, hogy bizonyára sok kellemetlenséggel jár majd mindez, de a jövőben is számítanak a lakosok türelmére és megértésére.

T. Mészáros András két helyi eseményre is felhívta a megjelentek figyelmét. Augusztus 29-én kerül sor az Alsó utcaiak és környékbeliek utcabáljára, amelyet idén már 13. alkalommal rendeznek meg.

Hamarosan megkezdődik az Érdi Napok rendezvénysorozata is, mely hagyományosan az Érdi Utcabállal veszi kezdetét, szeptember 5-én szombaton. Már megjelent az Érdi Napok programfüzete, amelyben a két héten át tartó rendezvény részletes programjáról tájékozódhatnak.

Címkék