Legyen a hónap műhelye-díj az érdi úszóké!

Az érdi úszók az elmúlt egy évben a magyar klubranglistán 20.-ról a hetedik helyre jöttek fel, több világversenyen vettek részt, s a legtöbb nemzetközi pontot ők hozták el az úszók közül! Most nyerhetnek félmillió forintot. Ha Ön is segít nekik!

Hasonló tartalmaink:


Az Érdi Úszó Sport Kft. teljesítményét mi sem bizonyítja jobban, hogy a néhány éve megalakuló egyesület pár év alatt a nemzetközi elitig küzdötte fel magát, hisz a hazai versenyeken elért eredményekkel, szerzett pontokkal már a közvetlen élmezőnybe tartozik, mivel a dobogó legalsó fokán álló Darnyi Tamás SC-hez képest nincs ezer pont különbség, tehát egy hasonlóan jó időszak esetén az érdiek igen hamar a dobogón találhatják magukat.

Nyár elején Sós Dániel és Tekauer Márk Bakuban, az Európa Játékokon vett részt, ahol remek teljesítménnyel előkelő helyeket értek el, majd néhány héttel később Barócsai Petra és Milák Kristóf Tbilisziben, az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF) szerepelt, s egy arany-,  egy ezüstérmet szereztek.

Amikor pedig már azt hitték az úszók, hogy itt az ideje pihenni, jó hírt kaptak, mert Sós Dániellel és Tekauer Márkkal számoltak a Szingapúrban rendezett Ifjúsági Világbajnokságra  utazó keretben, ahol Sós ezüstérmet szerzett 200 m vegyesúszásban, 400 m vegyesen pedig ötödik lett, emellett pedig Tekauer Márk 200 m pillangón döntőzött.

Okkal érdemelnék ki az érdi úszók Augusztus Hónap legjobb műhelye címet!

Az Utanpotlassport.hu szerkesztősége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország közös díjat alapított az adott hónapban legeredményesebb, illetve arra legérdemesebb utánpótlás-nevelő műhely számára. A havonta kiosztandó 500.000 forint értékű díj mellett meghirdették – a 2015-ös esztendő összteljesítménye alapján – „Az év műhelye címet” is. Az ezt elnyerő szakosztály a Decathlon Magyarország 2.000.000 forintos pénzdíját nyeri majd el. Negyedévente külön értékelik a csapatsportágak műhelyeinek produkcióit: a győztes ez esetben is félmillió forinttal gazdagodik. A közönségszavazás győztes szakosztálya – a fődíj nyertesének kilététől függetlenül – 100.000 forintos Decathlon sportszervásárlási utalványban részesül.

Akik támogatni szeretnék az érdi úszósport ifjú reménységeit, most nincs más dolguk, mint ide kattintani, majd itt az Érdi Úszó Sport Kft.-re szavazni.

 

Címkék