Fiatalodik Érd lakossága

Egy fővel ismét bővült Érd lakossága. Ezúttal a három hónapos Páyer Csabát és édesanyját lepte meg az önkormányzat egy, a város minden újszülöttjének járó babacsomaggal.

Hasonló tartalmaink:

Az önkormányzat még az előző választási ciklus idején hívta életre azt a kezdeményezést, melynek keretében a város legifjabb lakóit és természetesen szüleiket egy úgynevezett babacsomaggal próbálja meg segíteni a gyermeknevelés kezdeti időszakában.

A babacsomagok ugyan másképpen is eljuthatnak az érintett családokhoz, de Kopor Tihamér önkormányzati képviselő általában személyesen szereti átadni ezt az ajándékot, amely pelenkát, takarót, cipőt, ruhaneműt tartalmaz. Minden olyan dolgot, amire csak egy babának szüksége lehet.

Páyer-Lengyel Dóra, immár háromgyermekes anyuka szép gesztusnak nevezte a csomagot, majd hozzátette, hogy a szülők tűréshatára dönti el, hány gyermeket vállalnak.

A legfrissebb kimutatások szerint az érdiek szeretik a kockázatot, hiszen városunk továbbra is az ország egyik legfiatalabb átlagéletkorú települése, így az önkormányzati képviselőnek is egyre gyakrabban kell útnak indulnia. Kopor Tihamér elmondta, hogy régebben 4-6, a legutóbbi hónapban pedig már 10 helyre látogatott el, hogy babacsomagot adjon át újszülött érdi lakosnak és családjának.

Would you like to replay the video?
Címkék