A párizsi terrorcselekmények áldozataira emlékeztek Érden

A párizsi terrorcselekmények áldozataira mindenhol emlékeznek a világon, Érd is részvétét fejezi ki a hozzátartozóknak. A migránshelyzettel kapcsolatos kérdések a tragikus események hatására felerősödtek, a legtöbb politikai párt eltérő véleményen van a helyzet megoldását illetően. Ebben az időszakban a legfőbb vitát az unió által előirányzott kvótarendszer váltja ki.

Hasonló tartalmaink:

vlcsnap-2015-11-17-19h02m34s217

Dr. Bács István alpolgármester (Fidesz-KDNP)

Érd főterén a félárbocra eresztett érdi zászló és a felvont fekete zászló jelzi, hogy a város is emlékezik a múlt pénteken történt párizsi terrorcselekmények áldozataira. Ezzel kapcsolatban dr. Bács István (Fidesz-KDNP) alpolgármester elmondta, hogy most már nem csak távolabbi országokban, hanem szűkebb környezetünkben is megnőtt a terrorfenyegetettség.

 

vlcsnap-2015-11-17-18h59m40s33

Szűcs Gábor (MSZP)

Szűcs Gábor az MSZP helyi szervezetének az elnöke nem ért egyet sem a kormány kvótaellenes, sem pedig a Demokratikus koalíció kvótarendszert támogató aláírásgyűjtésével, szerinte a migrációs helyzetet közös határvédelemmel kell megoldani.

 

vlcsnap-2015-11-17-19h01m00s60

Pulai Edina (Jobbik)

 

 

Pulai Edina a Jobbik helyi képviselője is együttérzését fejezete ki a történtek miatt – amely kapcsán elmondta, ügydöntő népszavazást kívánnak kezdeményezni, amelyhez a kormányzat támogatására is szükség van.

 

A migrációs kvótarendszer Európában szétterítené a terrorizmust – fogalmazott dr. Bács István alpolgármester, aki elmondta, hogy ezért a Fidesz országszerte – így Érden is – folytatja az aláírásgyűjtést.

Would you like to replay the video?

A Demokratikus Koalíció helyi képviselőjét is kerestük az ügyben, azonban kérdéseinkre nem kívánt válaszolni.

Címkék