A Kőrösisek is fellépnek egy jótékonysági koncerten a Bazilikában (friss)

Az idén 18. születésnapját ünneplő, daganatos betegségből gyógyuló, sérült lány már 6. éve rendez Szeretetkoncertet a hasonló helyzetben lévő gyermekek és családjuk megsegítése céljából. A hangversenyt december 20-án, vasárnap 15 órakor rendezik a fővárosi Bazilikában (Szent István tér 1.), amelyen neves előadók között fellép az érdi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola diákkórusa is.

Hasonló tartalmaink:

1217_jotekonysagikoncertSzeretetkoncert bevételéből segítik a december 18-án 18. születésnapját ünneplő Michelle-hez hasonló daganatos vagy sérült beteg gyermekeket és családjukat.

Édesanyja, Sipos Gabriella, a lánya ötlete alapján szervezi minden évben a Szeretetkoncerteket, az idén a hatodikat. Mint elmondta: a Kőrösi iskola kórusa úgy került a képbe, hogy a budapesti Michelle és a Kőrösibe járó egyik diák a Bátor táborban összeismerkedett; és elhatározta társaival, hogy a kórus felajánlja segítségét.

- Valóban nagyon nagy segítséget jelent nekünk a Kőrösi iskola, mert nem egyedül kell szerveznem a Szeretetkoncertet – mondta Michelle édesanyja. – Tavaly az intézmény felsősei már szerepeltek a Szeretetkoncertünkön, és elmondták, milyen élmény volt. Támogatást is nyújtottak, idén pedig szívesen jelentkeztek újra, én meg természetesen igent mondtam, s örömmel látjuk őket és dolgozunk együtt továbbra is velük.

Hallgassa meg a szervező édesanyával, Sipos Gabriellával készült interjúnkat!

A 20-i koncerten a Körösi kórusán kívül olyan neves előadók is fellépnek, mint Kováts Adél színművész és Gryllus Vilmos zenész.

 Fotó: facebook

Címkék