Mi folyik a Zámori úton?

Sajtótájékoztatót tartott Szűcs Gábor Érd Megyei Jogú Város közgyűlésének MSZP-s képviselője a Zámori út és Fecske utca sarkán, ahol arra kereste a választ, hogy a Zámori úton miért szivattyúznak  minden nap az ÉTV munkatársai. 

Hasonló tartalmaink:

A képviselő elmondta, hogy a környék lakói fordultak hozzájuk panasszal, akik szerint a csatornázás befejezése óta, majdnem minden nap kisebb, nagyobb autókkal szivattyúzzák a felgyülemlett esővizet.

Az ÉTV egy korábbi tájékoztatása szerint az ok, hogy engedély nélkül dolgozó szippantó kocsik ürítik a közcsatornába illegálisan tartalmukat.

Érd MJV és Tárnok Nagyközség területén kizárólag a Szippant-HAT Konzorcium tagjai végezhetnek szennyvíztároló műtárgy ürítést, melyet szerződés alapján ellenőrzött körülmények között az Érd Városi Szennyvíztisztító Telepen helyezhetnek el.

Az ÉTV mindezek ellenére rendszeresen tapasztalja, hogy a két település területén további szippantó célgépek dolgoznak, akik a tartályuk tartalmát illegálisan a szennyvízelvezető hálózatba ürítik.

Ezért kérik a lakosságot, hogy az illegális szolgáltatásokat ne vegyék igénybe, valamint ha az érintett települések területén szippantós tehergépkocsikat látnak tartályt üríteni, jelentsék az érdi Polgárőrségnek a 30/200-08-90-es telefonszámon.

Címkék