Sikeres volt a csatornázás Érden

Megtartotta éves küldöttgyűlését az Érdi Csatornamű Vízgazdálkodási Társulat csütörtökön este a Polgárok Háza dísztermében. Az ülésen többek között beszámolót hallgattak meg a tagok az elmúlt év tevékenységéről, valamint tájékoztatást kaptak a küldöttek a beruházás előrehaladásáról és a hátrelévő feladatokról is.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi Csatornamű Társulatnak minden évben kötelező megtartania küldöttgyűlését. Az elmúlt közel egy év tevékenységével kapcsolatban Simó Károly, a Társulat elnökhelyettese elmondta: eseménytelen volt az időszak, kisebb munkálatokkal, az ügyfélszolgálati iroda bonyolított nagyobb forgalmat.

Simó Károly sikeresnek értékelte az Érdi Csatornamű Társulat elmúlt 8 évben végzett munkáját. Ahogy az elnökhelyettes fogalmazott: amit megígértek, megtették.

Simó Károly hozzátette: a csatornázás “B” programja 2017 végére lezárul, az elkövetkezendő időszakban már csak néhány bekötési munkát kell elvégezni a városban, valamint útépítés is várható az Ürmös utcában és a Tárnoki úton a rendszer megóvása érdekében.

 

Címkék