Elfogták az idős házaspár feltételezett gyilkosát!

A Pest Megyei Főügyészség indítványt tett egy nő előzetes letartóztatásának elrendelésére, aki 2015 októberében egy idős házaspárt ölt meg érdi otthonukban.

Hasonló tartalmaink:

A bűnügy gyanúsítottja, egy érdi nő több évvel ezelőtt ismerkedett meg egy házaspárral, akik már elmúltak 80 évesek és egy kertes családi házban laktak Érden. A nő többször járt az idős emberek házában. Egy-két alkalommal segített a sértetteknek apróbb, a mindennapi élethez tartozó dolgokban. 2015. október 30-án estefelé a gyanúsított azzal ment el az idős házaspárhoz, hogy megbeszéljék a másnapi takarítást. A beszélgetést követően a nő jelenleg még pontosan meg nem állapítható indokból a sértettekre támadt. Egy, a házban talált tárggyal előbb az előszobában asszony, majd a konyhában a férfi fejére többször lesújtott. Ezután a nő a házat felforgatta, kutatott, majd a bűncselekmény elkövetésének eszközét magával vitte és elrejtette. A sértettek a bántalmazás következtében a helyszínen életüket vesztették.

Az idős emberekre két nap elteltével a hozzátartozók értesítése alapján a rendőrség talált rá. A szakmát és a közvéleményt is megdöbbentő bűnügy gyanúsítottja a Pest Megyei Rendőrfőkapitányság kitartó, alapos, szakszerű nyomozásának eredményeként 2016 júliusában került elfogásra.

A különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettével gyanúsított nő esetében a kiszabható büntetés súlyosságára figyelemmel a gyanúsított szökésének, elrejtőzésének veszélye fennáll. Ezért a Pest Megyei Főügyészség indítványozta a gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelését. Az indítványról a Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírája dönt.

Az indítványról Dr. Gyugyi Csilla a Pest Megyei Főügyészség szóvivője tájékoztatta az Érd FM-et.

Díjkitűzés visszavonása

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 13000/512/2015. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 13000/512/2015. bűnügyi számon indított eljárást ismeretlen tettes ellen emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt. Egy idős házaspárt találtak holtan 2015. november 1-jén az esti órákban érdi családi házukban. Az eljárás során megállapítást nyert, hogy a sértettek halálát idegenkezűség okozta. Az elkövető személye megállapítást nyert, ezért a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője az ügyben közzétett díjkitűzését visszavonja.

Címkék