Dübörög a versenyszezon

Dübörög a versenyszezon, így szinte minden hétvégére esik egy vagy több verseny, ahol az Érdi Kerékpáros és Triatlon Sportegyesület indul.  Az elmúlt hetekben az érdiek tízszer állhattak dobogóra.

Hasonló tartalmaink:

Június 25.-én az érdi csapatot Poteczin Anikó és Kömöz Róbert képviselte az E.ON Délibáb terepfesztiválon, amit a Hortobágyon rendeztek meg. A majd 40 fokos hőség ellenére maximális erőbedobással teljesítették a versenyt. A mountain bike maraton hosszú távján (40 km) mindketten abszolút harmadikként értek célba. Kömöz Róbert eredményes volt a Pusztatlonon is, ami 40 kilométeres mountain bike versenyből és 21 km-es futóversenyből állt. Itt másodikként ért a célba.

0708_

Ezen a hétvégén a triatlonosok közül Soltész Péter a eXtremeMan113 Kaposvár versenyen korosztályában a második helyen végzett.
Július elején rendezték meg Esztergomban a Duna Maratont, ami a Top Maraton sorozat második állomása. A gyerekversenyen az érdi utánpótlás csapat remekelt. U5 kategóriában Kömöz Abigél első, Kömöz Lujza második helyen ért célba. U7 kategóriában Cser Antónia az első helyen, Kömöz Sámuel a harmadik helyen ért célba. A vmountain bike maratonon Kámán Krisztián U19-es korosztályban állhatott fel a dobogó harmadik fokára.

0708_éktse_3Szintén július 3-án, vasárnap rendezték meg Dunaújvárosban a 3. Aquarius Triatlon versenyt. Pósa Tímea, Domonyik Gergő és Pálos Gábor csapatváltóban indult a versenyen és remek teljesítményt nyújtva megszerezték az egyesület első triatlonos győzelmét.

0708_éktse_4

Címkék