Miláké a vegyesváltó?

Azt követően, hogy Cseh Lászlót a debreceni országos bajnokság után a budapesti felnőtt vizes-világbajnokság döntőjében is megelőzte 100 méter pillangón, bekerülhet a 4×100 méteres férfi vegyesváltóba Milák Kristóf.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi Úszó Sport Nonprofit Kft. 17 éves tárnoki versenyzője 50.62-es idővel ezüstérmet szerzett 100 méter pillangón a Duna Arénában, míg az Egri Úszó Klub klasszisa, a Törökbálinton az érdi Plagányi Zsolttal készülő Cseh László pedig ötödik helyen végzett.

Cseh a finálé után az origo.hu-nak úgy fogalmazott: Azt hiszem van nálam jobb pillangós, úgyhogy én oda nem kellek, teret adok inkább a fiataloknak, ezt már a szövetségi kapitánynak is jeleztem.”

Így elképzelhető, hogy Miláknak nem ért véget a világbajnokság az ezüstéremmel, s ha már a 4×200-as férfi gyorsváltóban nem úszhatott – hiszen akkor úszott volna, ha a délelőtti selejtezőkben a magyar kvartett döntőbe jut – akkor a vébé zárónapján is erősítheti a magyar négyest.

A 4×100 méteres férfi vegyesváltó előfutama a vasárnap délelőtti programban, 9.30 után lesz, míg a döntőt este, az úszóversenyek utolsó számaként, 19.25-kor tartják.

Címkék