Közönségdíjas érdi úszók!

Véget ért az augusztusi Hónap Műhelye díjért folytatott szavazás, amelyet ezúttal az Egri Úszó Klub nyert meg az Érdi Úszó Sport előtt. Az utanpotlassport.hu, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon által életre hívott szavazáson az érdiek egy százezer forintos sportszervásárlási utalványt nyertek a közönségszavazással.

Hasonló tartalmaink:

Az utanpotlassport.hu beszámolója alapján az augusztusi, indianapolisi junior úszó világbajnokságon elért nagyszerű helyezéseknek köszönhetően lett első az egri műhely, amely fiókcsapatként egyébként Törökbálinton is üzemel. Itt edz az érdi edzővel, Plagányi Zsolttal Németh Nándor, illetve Cseh László is. Az egriek egyéni számokban négy ezüstöt (Németh Nándor: 100 és 200 m gyors; Holló Balázs: 400 m gyors; Lakatos Dávid: 800 m gyors), és egy bronzérmet (Holló Balázs: 400 m vegyes), valamint egy negyedik helyezést (Lakatos Dávid: 1500 m gyors) értek el az indianapolisi korosztályos vébén.

Az érdiektől Milák Kristóf 100 és 200 méter pillangón első, 50-en harmadik helyen zárt. A váltókkal további két aranyig jutott, de itt az egriek is tagjai voltak a 4×100-as és 4×200-as győztes magyar kvartettnek.

A félmillió forintos Decathlon utalvány az egriekhez került, pedig az érdiek a közönségszavazáson 106-tal több voksot kaptak, de a kuratóriumi döntés eredményeképpen az egrieké lett a Hónap Műhelye kitüntető cím.

Az Érdi Úszó Sport napra pontosan két évvel ezelőtt, 2015. szeptember 21-én  Sós Dániel ifi-világbajnoki ezüstérmének, valamint az azt megelőző Európa Játékokon és Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon elért eredményeknek köszönhetően lettek 2015 augusztusának legjobbjai.

Címkék