Érdi Fidesz szóvivő: Érd fejlődik

Várhatóan hét kérdést tesz fel a kormány a bevándorlásról és a kötelező kvótáról az október elején kezdődő nemzeti konzultáció során – mondta Simó Károly, az Érdi Fidesz szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján. A konzultáció érinti majd az egymillió bevándorló betelepítésére és a határzárakra vonatkozó javaslatokat. Emellett kitér majd arra a tervre is, amely alapján minden bevándorló kilencmillió forint állami támogatást kapna. A kérdőíveket postai úton is el lehet küldeni, de az interneten is ki lehet tölteni.

Hasonló tartalmaink:

Simó Károly emlékeztetett: egy német kormányzati forrás szerint egy bevándorló havi 770 ezer forintnyi eurójába kerül a német adófizetőknek. – Brüsszel ezeket az anyagi és egyéb terheket, kockázatokat akarja szétteríteni az országok között – tette hozzá. – Látható, a külső határok megvédése az egyetlen eredményes módszer, és a magyar kormányzat továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy a magyarok beleszólhassanak a jövőjükbe, kikkel akarnak együtt élni – tette hozzá a szóvivő, aki szerint az őszi nemzeti konzultáció célja az, hogy a kormányzat a széles közvéleményre tudjon hivatkozni a brüsszeli tárgyalásokon és az ellenzéki pártokkal folytatott vitában.

A helyi ügyekkel kapcsolatban Simó Károly beszélt arról is, hogy Érd Megyei Jogú Város Önkormányzatának még soha nem volt ilyen magas éves költségvetési főösszege: több, mint 46 milliárd forint. - Ennek több mint 70%-a a város fejlesztését szolgálja, s ez leginkább annak köszönhető, hogy Magyarországnak olyan kormánya van, amely egyrészt megvéd az illegális bevándorlóktól, másrészt stabil gazdasági fejlődést biztosít az országnak. Nekünk Érden nagy szerencsénk van, hiszen meglehetősen komoly támogatásokat kapunk, amelyekből több évtizedes lemaradásainkat kell ledolgoznunk – mutatott rá az Érdi Fidesz szóvivője.

Simó Károly fontosnak tartotta kiemelni azt is, hogy azt remélik, hogy Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő jövő tavasszal újra bizalmat kap a választóktól, hiszen az ő lobbitevékenysége már eddig is nagyon sok támogatáshoz segítette hozzá a várost.

Az Érdi Fidesz szóvivője végül kitért azokra a városrombolókra is, akik nap, mint nap hazugságokkal látják el a helyi közösségi médiát. - Mindez nagyon káros, hiszen a személyes életükben átélt sikertelenség miatt úgy próbálnak bosszút állni, hogy megpróbálják félrevezetni a közvéleményt. Arra kérünk mindenkit, hogy hagyatkozzanak a tényekre, amelyek egyértelműen a város fejlődését mutatják, s ne higgyenek a gyűlöletkampánynak – kérte Simó Károly.

 

Címkék