Hónapokra kidőlt a budaörsi kulcsember

Fél éves kihagyásra kényszerül a Budaörs NB I-es női kézilabdacsapatának kulcsembere, a korábbi érdi irányító, Pálos-Bognár Barbara.

Hasonló tartalmaink:

A korábbi érdi játékos a Kisvárda elleni mérkőzésen kezdett el fájdalmat érezni jobb vállában, majd állapota súlyosbodott, műteni is kellett, emiatt klubja és a válogatott hónapokig nélkülözni kényszerül őt.

– Megmondom őszintén, nem vártam, hogy ennyi fájdalommal jár majd a műtétet követő két hét, arról nem is beszélve, hogy mennyire kiszolgáltatott az ember, ha nem tudja használni a jobb kezét. Lelkileg és fizikailag is megviselt ez az időszak, de most már kezdek kijönni belőle – mondta a budaorshandball.hu-nak a múlt kedden harmincadik születésnapját ünneplő irányító.

– Nem vagyok az a típus, aki annyiban hagyja a dolgokat, arra készülök, hogy még ebben a szezonban visszatérek. Nem félek a munkától, mindent megteszek a gyors gyógyulásért, remélem, a szervezetem is megfelelően regenerálódik majd. A célom az, hogy még ebben a szezonban magabiztosan visszaálljak a lányok közé, úgy, hogy hozzáteszek a csapat sikeréhez – tette hozzá.

– Leírhatatlanul fájdalmas érzés, de próbálom tartani magam. Keményen dolgoztam az elmúlt évben a válogatottal, hogy eljuthassak idáig, egy centire voltam életem első világversenyétől és mindez szertefoszlott egy pillanat alatt – jegyezte meg a decemberi világbajnokság kapcsán Pálos-Bognár.

A teljes interjú ide kattintva érhető el.

Fotó: budaorshandball.hu

Címkék