Kedvezményt hozott az érdi családoknak a télapó

Újabb egy évre szóló együttműködési megállapodást írt alá szerdán délelőtt az érdi önkormányzat és a törökbálinti Izgiland játszóház, aminek értelmében az érdi családok 2017-ben is 10 százalék kedvezménnyel vehetik igénybe az Izgiland élményvárost. 

Hasonló tartalmaink:

Dr. Bács István alpolgármester elmondta, hogy harmadik éve köt a vállalkozás és a város együttműködési megállapodást, s a kedvezmény valós, hiszen ő maga is tapasztalta, amikor a gyermekeivel ellátogatott az Izgilandbe, hogy a kasszánál nagy betűk jelzik, hogy az érdieknek kedvezmény jár.

Bán Gábor a játszóház tulajdonosa elmondta, hogy statisztikáik szerint évente több száz érdi család jár hozzájuk, akiknek a többsége tud a kedvezményről anélkül, hogy arra külön felhívnánk a figyelmet. - Az Izgiland számos egyedi, különleges játékkal nyújt önfeledt kikapcsolódást az egész családnak, de fontos megemlíteni, hogy a kicsik és a nagyok egymást nem zavarva élvezhetik a játszóház lehetőségeit.

bty

Dr. Bács István az együttműködési megállapodás aláírását követően elmondta, hogy Érd törekszik arra, hogy az itt élő kisgyerekes családok érezzék, hogy a város támogatja őket, ezen gondolat jegyében született döntés arról, hogy meghosszabbítsák a szerződést a szomszédban található játszóházzal.

Címkék