Szalagavató a Kósban

A szalagavatók sorát idén is az ÉSZC Kós Károly Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája rendezvénye zárta pénteken az Érd Arénában. Idén az intézmény nyolc végzős osztályának 160 tanulójára került fel az intézmény kék színű szalagja. Az eseményen miniszteri elismerő oklevélben részesült az iskola gyakorlati oktatás vezetője: Dósa Edit. A díjat Simó Károly alpolgármester adta át. 

Hasonló tartalmaink:

A végzősök közel fele a komplex szakmai vizsgára, míg a másik fele az érettségi vizsgára készül – mondta el Dózsa Lajos. Az intézmény igazgatója hozzátette: a szalagavató fontos és kiemelt esemény az iskola életében. A szalagavató bál a diákok életében is meghatározó esemény, ezért nagyon sokat és nagy izgalommal készültek a tanulók erre az estére – hangsúlyozta Dózsa Lajos.

A bálon a végzősök nyitótáncát követően felléptek az elmúlt években végzett diákok és természetesen mint minden évben, idén is volt tanártánc. Az ÉSZC Kós Károly Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája szalagavató bálját idén is támogatta az Érdi Ifjúsági Önkormányzat

Címkék