Takarékos gazdálkodásra készül a városvezetés

Idén is előrelátó és elővigyázatos költségvetésre készül a város, amelynek a napokban véglegesítik a hónapok óta készülő gazdálkodási tervét – közölte T. Mészáros András polgármester szerdai sajtótájékoztatóján. A városvezető elmondta, hogy a büdzsé teljesen kettéoszlik majd a Modern Városok Programban meghatározott fejlesztési- , valamint a város üzemeltetéséhez szükséges költségekre.

Hasonló tartalmaink:

T. Mészáros András kifejtette, hogy legyen szó fejlesztésről, vagy üzemeltetésről, mindkettő esetében jellemző lesz az, ami az elmúlt 10 évre - amióta FIDESZ-KDNP vezetése van a városnak – hogy takarékosan és megfontoltan fogják meghatározni a pénz sorsát, vagyis “minden forintra nagyon odafigyelve, minél több lehetőséget biztosítanak az itt élő embereknek”.

A polgármester beszélt arról is. hogy legyártották az utcanévtáblákat, amelyeket elkezdenek kihelyezni a városban. Minden táblát kicserélnek, s a munka körülbelül négy-öt hétig fog tartani.

Szó volt arról is, hogy a sajtóban megjelentek olyan hírek, amelyek szerint Soros György és „bevándorláspárti álciviljei” irodákat fognak nyitni vidéken, ezért a polgármester előterjesztést nyújt be januárban a közgyűlés elé, amely elutasítja a Soros-terv végrehajtását és elutasítja azokat az NGO szervezeteket, amelyek a Soros-terv megvalósításáért kampányolnak. Úgy fogalmazott: ez ellen a terv ellen ki kell állni, és ki kell jelenteni, hogy a magyarok nem szeretnék, ha Soros György és az általa támogatott hálózat döntene a jövőjükről.

Címkék